Sağol canımGecmis olsun.
Ben yoğun kadınım anca yetişiyorumEvet dedim tembelsin kaç gün oldu hala ortada çorba yok
gurtmingotam tabi ki
Geçmiş olsun canımBenimde gitmem lazım kanal tedavisi yapıldı.O yapılan dişin bir parçası kırıldı kaplama yapalım dedi:)Ama ben bir toparlanıp gidemedim:)
Bizim yediğimiz sevdiğimiz şeyler aynı ama eşim ne yerse yesin koklar koklama dan yemez dünkü yemeği yemez mesela ://Bende evde yapilanlari yesin diye kavga ederim hep. Cok yemek seciyor. Sut ve sut urunleri tuketmiyor, tereyagi kullanamiyorum anlarsa kiyamet kopuyor.
Ben her seyi yiyip icen istahli esleri takdir ediyorum ve imreniyorum.
Oyle olsaydi keske diyorum hep.
Cunku bu sekilde yemek yapmak cok zor benim icin
Faydali seyleri bir insan neden yemezde. Katkili seyleri sever ki
Ama iste bak abla, yesil salata ve salata cesitlerini karnibahr brokoli pirasa ispanak bunlaro yerNerede zararlı şey var onu seviyorO zaman o senin karnabahar,brokoliyide yemez Onlar aşırı doğal ve sağlıklı oluyor:)
İleride düzelir inşaallah:)
Benimki de kabak bamya börülce yemezdi ikisini severek yiyor bamya yi faydası için yiyor eskiden hiç yemez misAma iste bak abla, yesil salata ve salata cesitlerini karnibahr brokoli pirasa ispanak bunlaro yercogu erkegin yemedigi yemeklerdir halbuki cokda sever
Kötü bir durum ileride düzelir inşaAllah :)Bende evde yapilanlari yesin diye kavga ederim hep. Cok yemek seciyor. Sut ve sut urunleri tuketmiyor, tereyagi kullanamiyorum anlarsa kiyamet kopuyor.
Yok koklama huyumuz yok cok sukurBizim yediğimiz sevdiğimiz şeyler aynı ama eşim ne yerse yesin koklar koklama dan yemez dünkü yemeği yemez mesela ://
Hayır ailem orada olduğu için gitmek istiyorum:)Yoksa bana kalsa sahili olan bir iel giderim:)Malatyayı çokmu seviyorsun :)
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Ben arada dışardan söyletiyorum bugün dinlenicem yemek yapmıcam deyipBenim eşimde sevmiyor:)
Bizimki önüne ne gelirse yerBende evde yapilanlari yesin diye kavga ederim hep. Cok yemek seciyor. Sut ve sut urunleri tuketmiyor, tereyagi kullanamiyorum anlarsa kiyamet kopuyor.
Yiyorsa ne guzel. Ben yemek secmem sakatat cesitlerini asla yemem. Kurufasulye asla yemem. Ete duskun degilim, baligi 3 ogun yerim.Benimki de kabak bamya börülce yemezdi ikisini severek yiyor bamya yi faydası için yiyor eskiden hiç yemez mis
Sanmiyorim ama amin insallahKötü bir durum ileride düzelir inşaAllah :)
Ama şimdi senin katılım 5-6 yıl içinde onun kesintisiz olduğu için en çok katılan üye oluyor:)17 defa katılmış:)Sağol canım
Ben yoğun kadınım anca yetişiyorumKaç kere katıldı
Ağrı yapmıyor mu NevoşBenim de dolgu düştükten sonraki gün dişimin yarısı elime düştü
Geçmiş olsun canım diş işlemleri zor oluyor bilirim.Sağol canım
Ben arada dışardan söyletiyorum bugün dinlenicem yemek yapmıcam deyip
Bizimki önüne ne gelirse yerKapuska hariç:)
Yok ben genelde kendim yaparım :)Başka işte dinlenme isterim yemekte eğleniyorum:)Sağol canım
Ben arada dışardan söyletiyorum bugün dinlenicem yemek yapmıcam deyip
Bizimki önüne ne gelirse yerKapuska hariç:)
Banane ya ben daha çok katıldımAma şimdi senin katılım 5-6 yıl içinde onun kesintisiz olduğu için en çok katılan üye oluyor:)17 defa katılmış:)
Ciddi ağrı yok:)
22 olmuşBanane ya ben daha çok katıldım
Çarşamba günü yağmur geliyormuş bende silecektim cam ama vazgeçtim sonraHadi kactim ben, pirasayi ocaga koyayim. Sonrada 2 cam sileyim
Sağol canımGeçmiş olsun canım diş işlemleri zor oluyor bilirim.
Bende gidip yemek yapayım önce adını bulayımHadi kactim ben, pirasayi ocaga koyayim. Sonrada 2 cam sileyim