Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Sağol canım
Ben yoğun kadınım anca yetişiyorum Kaç kere katıldı
Ağrı yapmıyor mu Nevoş Benim de dolgu düştükten sonraki gün dişimin yarısı elime düştü

Bizim yediğimiz sevdiğimiz şeyler aynı ama eşim ne yerse yesin koklar koklama dan yemez dünkü yemeği yemez mesela ://

Nerede zararlı şey var onu seviyorO zaman o senin karnabahar,brokoliyide yemezOnlar aşırı doğal ve sağlıklı oluyor:)
İleride düzelir inşaallah:)
Ama iste bak abla, yesil salata ve salata cesitlerini karnibahr brokoli pirasa ispanak bunlaro yer cogu erkegin yemedigi yemeklerdir halbuki cokda sever

Ama iste bak abla, yesil salata ve salata cesitlerini karnibahr brokoli pirasa ispanak bunlaro yer cogu erkegin yemedigi yemeklerdir halbuki cokda sever
Benimki de kabak bamya börülce yemezdi ikisini severek yiyor bamya yi faydası için yiyor eskiden hiç yemez mis

Kötü bir durum ileride düzelir inşaAllah :)

Bizim yediğimiz sevdiğimiz şeyler aynı ama eşim ne yerse yesin koklar koklama dan yemez dünkü yemeği yemez mesela ://
Yok koklama huyumuz yok cok sukur
Ben yemegi gunluk yapmaya calisirim ziyan olmasin diye.
Pilavi 1 bardak bazen yarim bardak pirincten.
Yemegi 1 patlican 1 kabaktan gibi. Bu sekilde ziyan etmiyorum.
Ama illa da kaldiysa yenir yani kalanda en fazla 1 tabak oluyor

Geçmiş olsun canım
Sağol canım
Benim eşimde sevmiyor:)
Ben arada dışardan söyletiyorum bugün dinlenicem yemek yapmıcam deyip
Bizimki önüne ne gelirse yer Kapuska hariç:)

Benimki de kabak bamya börülce yemezdi ikisini severek yiyor bamya yi faydası için yiyor eskiden hiç yemez mis
Yiyorsa ne guzel. Ben yemek secmem sakatat cesitlerini asla yemem. Kurufasulye asla yemem. Ete duskun degilim, baligi 3 ogun yerim.
Serbetli tatli sevmem sutlu tatliya asigim.
Simdi bunlarin tersini de esim sever oyle dusun. Ahahaha cok zitiz biz

Sağol canım

Ben yoğun kadınım anca yetişiyorum Kaç kere katıldı
Ağrı yapmıyor mu Nevoş Benim de dolgu düştükten sonraki gün dişimin yarısı elime düştü
Ama şimdi senin katılım 5-6 yıl içinde onun kesintisiz olduğu için en çok katılan üye oluyor:)17 defa katılmış:)
Ciddi ağrı yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…