Keske canım kan değerlerim düşük0 hatta - daha nadir bulunuyor keşke verebilsen bende çocuklarımın kan grubunu çok merek ediyorum eşimin ve benim kan grubum sebebiyle her kan grubu olma ihtimalleri yüzde 25 çünkü
Artık başka sefere :)) ayy abla bugün çok güldüm buradaki elektrik meselesine okula gittim geldim hala içten içten güldünTühh desene olmadı.
Senden daha cook yazdım dün zatenHayır sana ceza benden daha çok yazacaksın
Hoşgeldin canım :))Okuldan geldim kapıda kaldım kapıyı açtım girdim şimdi kızda uyudu ben arabada uğraşırken çok da güzel oldu :))
Öğrenmek sorun değil de öyle zeki ve kan aldirmaktan odu kopan iki oğlum var kan benim damar benim misaliSağlık ocağında yaptırıp öğreneblirsin kan gruplarını..
Evet gördüm nevo yazmış :)) üzüm üzüme baka baka kararır :))Senden daha cook yazdım dün zaten
Üyeleri tıkla en çok msj en çok beğeni diye üyeler arasında trendler varOyy yesinler Onun dişini
Nerden öğrendin ,nerden bakılıyor
Hep senin yüzünden oldu ben buraya daha önce de gelmiştim cenem bu kadar düşmemistiEvet gördüm nevo yazmış :)) üzüm üzüme baka baka kararır :))
Hosbuldum nasilsijHoşgeldin canım :))
Çok hızlı maşallah hepsiMerhaba hamarat hatunlarbu sayfaya gelmek için canla başla işe güce yemeğe sarılıyorum ki kocamaaaaan boşluğum olsun yoksa arada derede bakılacak gibi değil valla hızınıza yetişemiyorum
Merhaba hosgeldin canım ❤Merhaba hamarat hatunlarbu sayfaya gelmek için canla başla işe güce yemeğe sarılıyorum ki kocamaaaaan boşluğum olsun yoksa arada derede bakılacak gibi değil valla hızınıza yetişemiyorum
Artık başka sefere :)) ayy abla bugün çok güldüm buradaki elektrik meselesine okula gittim geldim hala içten içten güldün
Öğrenmek sorun değil de öyle zeki ve kan aldirmaktan odu kopan iki oğlum var kan benim damar benim misali
Senden ümidimi kesip oraya bakıyordum zaten şimdi,yeni aklıma geldiÜyeleri tıkla en çok msj en çok beğeni diye üyeler arasında trendler var
Sen birde beni normalde görsen eşim bir soluk al diyor aslında hızlı konuşmam ama çok konuşurumHep senin yüzünden oldu ben buraya daha önce de gelmiştim cenem bu kadar düşmemisti
Çok hızlı maşallah hepsine arada derede iş yapıyorlar hiç anlamış değilim
Ben video bakarken görmedim sorduğunuBeni beğeniyorlarsa ba
Senden ümidimi kesip oraya bakıyordum zaten şimdi,yeni aklıma geldi
Bundan sonra kapı gibi raporum var benim ,beni beğenmeyene gösterecem
sEN BİZE ÇENESİ DÜŞÜKLER Mİ DEMEK İSTİYORSUN?Merhaba hamarat hatunlarbu sayfaya gelmek için canla başla işe güce yemeğe sarılıyorum ki kocamaaaaan boşluğum olsun yoksa arada derede bakılacak gibi değil valla hızınıza yetişemiyorum
Üyeleri tıkla en çok msj en çok beğeni diye üyeler arasında trendler var
Aynen abla zaten büyüğün hemogram bakılması lazım o arada ona da baktirsqm çok iyi olacakİşe yaradı glemk ne güzel keyifli geçti o konuda:))
Olsun bilmekte fayda var her zaman.