- 8 Nisan 2017
- 56.741
- 296.402
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kan değerim sınır noktadaydı vermek istemiştim o zaman 70Ben ilk verdiğimde enerjim yükseldi vücudum rahatladı o ilk verdiğim kanın rahatlığını anlatamam
Sonra bir kaç kere daha verdim ama o kadar rahat hissetmedi vücudum ama bir hafiflik geliyor bana verince :))
Kan vermek kilo aldırıyor diyorlar yalan ben ekstra bir kilo almadım verdikce
Ben 4-5 yıl önce vermeye başladım oradaki bir görevli teşekkür etmişti verdiğim için b+ kan fazla verilmiyor demişti çok onore oldum :))Benim kan değerim sınır noktadaydı vermek istemiştim o zaman 70
kiloydum sanırım :)) Benimde kilomda bir değişiklik olmamıstı bundan 10 yıl önce verdim zaten sonrada vermeye korktum
Ne güzel canım keske bende verebilsem benim de 0-Ben 4-5 yıl önce vermeye başladım oradaki bir görevli teşekkür etmişti verdiğim için b+ kan fazla verilmiyor demişti çok onore oldum :))
Çzipzp araya msj yazıp hedefimi alt üst ettin ben senin kilo hedefini alt üst ediyor muyum
Kız ben sana birsey demedim ki :)))Çzipzp araya msj yazıp hedefimi alt üst ettin ben senin kilo hedefini alt üst ediyor muyum
0 hatta - daha nadir bulunuyor keşke verebilsen bende çocuklarımın kan grubunu çok merek ediyorum eşimin ve benim kan grubum sebebiyle her kan grubu olma ihtimalleri yüzde 25 çünküNe güzel canım keske bende verebilsem benim de 0-
Tüm sayfaya ben yazacaktım o sayfa benimdi geldi zıpzıp çizdi gittiNolduuu kuzuuu
0 hatta - daha nadir bulunuyor keşke verebilsen bende çocuklarımın kan grubunu çok merek ediyorum eşimin ve benim kan grubum sebebiyle her kan grubu olma ihtimalleri yüzde 25 çünkü
Tüm sayfaya ben yazacaktım o sayfa benimdi geldi zıpzıp çizdi gitti
Gideyim o zamanTüm sayfaya ben yazacaktım o sayfa benimdi geldi zıpzıp çizdi gitti
Hayır sana ceza benden daha çok yazacaksınGideyim o zaman