Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkes bizi çok beğeniyor deynepnaz
kimse caktirmiyor Nevreste
yı de beğeniyorlar mış hadi tamam o editor herkes beğenir bizi bir baska seviyorlar mış kız
Benim kan değerim sınır noktadaydı vermek istemiştim o zaman 70
kiloydum sanırım :)) Benimde kilomda bir değişiklik olmamıstı bundan 10 yıl önce verdim zaten sonrada vermeye korktum
Benim kan değerim sınır noktadaydı vermek istemiştim o zaman 70
kiloydum sanırım :)) Benimde kilomda bir değişiklik olmamıstı bundan 10 yıl önce verdim zaten sonrada vermeye korktum
0 hatta - daha nadir bulunuyor keşke verebilsen bende çocuklarımın kan grubunu çok merek ediyorum eşimin ve benim kan grubum sebebiyle her kan grubu olma ihtimalleri yüzde 25 çünkü
0 hatta - daha nadir bulunuyor keşke verebilsen bende çocuklarımın kan grubunu çok merek ediyorum eşimin ve benim kan grubum sebebiyle her kan grubu olma ihtimalleri yüzde 25 çünkü
@DenizinYosunKokusu abla artık ilklerde değilim o yüzden etiket yapmak sorun olmaz sanırım seni daha önce bana sen katılıyor musun demistij yemek topiklerine :)) boreklerde yarışmadigim için etiket yapamadım seni :))
Herkes bizi çok beğeniyor deynepnaz
kimse caktirmiyor Nevreste
yı de beğeniyorlar mış hadi tamam o editor herkes beğenir bizi bir baska seviyorlar mış kız