Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Benim kan değerim sınır noktadaydı vermek istemiştim o zaman 70
kiloydum sanırım :)) Benimde kilomda bir değişiklik olmamıstı bundan 10 yıl önce verdim zaten sonrada vermeye korktum

Benim kan değerim sınır noktadaydı vermek istemiştim o zaman 70
kiloydum sanırım :)) Benimde kilomda bir değişiklik olmamıstı bundan 10 yıl önce verdim zaten sonrada vermeye korktum
Ben 4-5 yıl önce vermeye başladım oradaki bir görevli teşekkür etmişti verdiğim için b+ kan fazla verilmiyor demişti çok onore oldum :))

Ne güzel canım keske bende verebilsem benim de 0-
0 hatta - daha nadir bulunuyor keşke verebilsen bende çocuklarımın kan grubunu çok merek ediyorum eşimin ve benim kan grubum sebebiyle her kan grubu olma ihtimalleri yüzde 25 çünkü

0 hatta - daha nadir bulunuyor keşke verebilsen bende çocuklarımın kan grubunu çok merek ediyorum eşimin ve benim kan grubum sebebiyle her kan grubu olma ihtimalleri yüzde 25 çünkü

Sağlık ocağında yaptırıp öğreneblirsin kan gruplarını..

Torunun alt dişi çıkmış sonunda, gece de uyumamış hiç.

deynepnaz ben beğeni trendlerine girmisim topikte Nevreste ben sen varız
Oyy yesinler Onun dişini

Herkes bizi çok beğeniyor deynepnaz kimse caktirmiyor Nevreste yı de beğeniyorlar mış hadi tamam o editor herkes beğenir bizi bir baska seviyorlar mış kız
Nerden öğrendin ,nerden bakılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…