- 8 Nisan 2017
- 56.738
- 296.383
O zaman yetişemezdim işteAkşamlarıda ben yokum olsam fena olurdu
Ablaaa seni yıllardır tanıyorum ben hatta akşam bizim zayıflama grubunda muhabbetin oldu nickini çok sevmişler
Ooh ne güzel benim eşim balık yemiyor o yüzden çok şık pisiremiyorum.Ohhh işler hallolmis benimkiler 3 ten sonra geliyor eve o zamana kadar onlara birşeyler hazırlayacağım atıştırmalık akşam a yemek sorunum yok eşim işten gelince balık alacak yine ohhhh beee :))
Kucağında laptop olan Mune,en sağdaki sen
Balıkçı eşimin arkadaşı güzelce temizletiyor hamsi dahi olsa evde üstün körü yıkıyorum sadece balık taze olunca evde koku kalmıyor biraz çamaşırı suyu halledilihohepsiniBalık bulaşığıyla ,kokusuyla uğraşmak kolay sanki
Ablaaa seni yıllardır tanıyorum ben hatta akşam bizim zayıflama grubunda muhabbetin oldu nickini çok sevmişler
Banliyor sanırım nevo hangisiKucağında bilgisayar olan Mune,en sağdaki sen
Laptopu kullanan müdürüm muneahretliğim olur kendisi huzurevinden okey arkadaşım
İşte hepsi bukadardıVallahamı ne dediler link istiyorum link
Bana da ilk geldiğimde sempatik gelmişti birde nick var nickimonucharf diye eskiden değiştirmiş olabilir sayıyrdum gerçekten 13 harf mı diyeVallahamı ne dediler link istiyorum link
Bende normalde cook konusmam da buralarda takıla takıla cenem düştüSen birde beni normalde görsen eşim bir soluk al diyor aslında hızlı konuşmam ama çok konuşurum
Nevoş yaşlı değilBanliyor sanırım nevo hangisi
Banliyor sanırım nevo hangisi
Aynı şeyi yazmissiniz :))Laptopu kullanan müdürüm muneahretliğim olur kendisi huzurevinden okey arkadaşım
İşte hepsi bukadardı
Yaşı yaşlı kendi değil sende mi öylesinNevoş yaşlı değilOna yaşlı deme Çünkü O yaşlı olursa ben de yaşlı oluyorum
Gercekten öyle oluyorAynı anda olmadığını anladım diğer sayfalara takılırsam burası kalıyo ama buraya takılırsam herşey kalıyo (temizlik,yemek,eş,çocuk,diğer sayfalar.... )