- 17 Kasım 2018
- 4.950
- 19.578
Sen ve miniğe yetişemiyorum diye dert yanarken meğer sizde dertliymişsinizMerhaba hosgeldin canım ❤
Bende yetişemiyorım hızlarına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen ve miniğe yetişemiyorum diye dert yanarken meğer sizde dertliymişsinizMerhaba hosgeldin canım ❤
baharat kavanozlarına mı yoksa standıyla birlikte tamamına mı?Örtü canım mutfağın havasını bozmuş bence
Baharatlığa bayıldım keşke benim olsa
Senle kıyas yapamam abla sen eski topraksin :))En çok mesajda 4.sıradayım.
Puandada iyiyim ..
İyiyim canım sabah okula götürünce oğlumu yatmadım bir daha sağlık ocağına gittim tahlilimi verdim tiroid tedavisi görüyorum ya geldim sonra mutfağı toparla şimdide oğlum geldi okuldan onu doyurdum anca oturdum.Hosbuldum nasilsij
Aynen abla zaten büyüğün hemogram bakılması lazım o arada ona da baktirsqm çok iyi olacak
Evet zıpzıp la biz bakıyoruz hop iki 3 sayfa yazıyorlar o aradaSen ve miniğe yetişemiyorum diye dert yanarken meğer sizde dertliymişsiniz
Merhaba hosgeldin canım ❤
Estağfirullah ustacım sadece maşallah sohbeti seviyosunuz benim gibi diyip kıvırayımsEN BİZE ÇENESİ DÜŞÜKLER Mİ DEMEK İSTİYORSUN?
Senle kıyas yapamam abla sen eski topraksin :))
Hiç sorma ben bir mesaj yazana kadar 10 mesaj birikiyor sonra birde takıma bakıyorum 70 mesaj oluyorSen ve miniğe yetişemiyorum diye dert yanarken meğer sizde dertliymişsiniz
Kuşlu muşlu hoşuma gitti,kavanozlara dikkatli bakmadım bilebaharat kavanozlarına mı yoksa standıyla birlikte tamamına mı?
ben örtüye bayıldım
Ben gecicem inşallahBiz eski üyeyiz ondan yani,gerçi bir dönem yoktum iptal yaptırmıştım sonra geri geldim:))
Ohhh işler hallolmis benimkiler 3 ten sonra geliyor eve o zamana kadar onlara birşeyler hazırlayacağım atıştırmalık akşam a yemek sorunum yok eşim işten gelince balık alacak yine ohhhh beee :))İyiyim canım sabah okula götürünce oğlumu yatmadım bir daha sağlık ocağına gittim tahlilimi verdim tiroid tedavisi görüyorum ya geldim sonra mutfağı toparla şimdide oğlum geldi okuldan onu doyurdum anca oturdum.
İyi yapmışsınBiz eski üyeyiz ondan yani,gerçi bir dönem yoktum iptal yaptırmıştım sonra geri geldim:))
Aynı anda olmadığını anladım diğer sayfalara takılırsam burası kalıyo ama buraya takılırsam herşey kalıyo (temizlik,yemek,eş,çocuk,diğer sayfalar.... )Hiç sorma ben bir mesaj yazana kadar 10 mesaj birikiyor sonra birde takıma bakıyorum 70 mesaj oluyor
Ben gecicem inşallah
6 ayda 15 bin mesaj yazmışım
İyi yapmışsın
Bende yemek dokerim ona yazık heba olur hem fırında bişey varken gözükmezKuşlu muşlu hoşuma gitti,kavanozlara dikkatli bakmadım bile
Örtünün sanki kumaşında problem var ,daha canlı olsa daha güzel olur,yapımı kolaya benziyor ,biz bile yapabiliriz de ben Ona hep elimi siler kirletirim
Balık bulaşığıyla ,kokusuyla uğraşmak kolay sankiOhhh işler hallolmis benimkiler 3 ten sonra geliyor eve o zamana kadar onlara birşeyler hazırlayacağım atıştırmalık akşam a yemek sorunum yok eşim işten gelince balık alacak yine ohhhh beee :))