- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Bende baktım sabah 360 mesaj yazıyordu okumadımGece biraktigimda sifirdi mesaj, bugun 400 e yakin mesaj okudum
Anlik burda olsam neyse, sonradan okumak cok koyuyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende baktım sabah 360 mesaj yazıyordu okumadımGece biraktigimda sifirdi mesaj, bugun 400 e yakin mesaj okudum
Anlik burda olsam neyse, sonradan okumak cok koyuyo
İyi yapmışsın kk candır :))Yani hiç gitmedim de bu sayfada değildim
Tamam az yazacağım :))
Kapisiyoruz o zaman )
Kim konuşuyor yeaaahhh sayfalar elden gidiyeaahahhhBende baktım sabah 360 mesaj yazıyordu okumadım
Hava buhar olup uçtu gitti, hava mi kaldı
Takım var ya canım arada mecbur bakıyorum ben burda konusuyorum orası bos kalıyorİyi yapmışsın kk candır :))
Sagol canim, benim ev evlikten cikti gidiyor ben oturuyorum yaAfiyet olsun kız uyusun bende yapacağım uyumak uzere :))
Rahat geçersin daha iki gün var corbanin ismi yeter lazlara
Aynen, bir geçebilsem seni
Granul kahve ablaKöpüklü mü
Kim konustu aksam bakmadım hiçKim konuşuyor yeaaahhh sayfalar elden gidiyeaahahhh
BakicizRahat geçersin daha iki gün var corbanin ismi yeter lazlara
Benim evde öyle ne hikmetse dünden beri 3 makija camasir hallettim bugün şöyle baknsam yine bir makina çıkar da bakmıyorum : pSagol canim, benim ev evlikten cikti gidiyor ben oturuyorum ya
@E v v a b şerbetli tatlı olabilir dedi kimseye söylemeKim konustu aksam bakmadım hiç
Yeni Kategoriyi buldunuz mu
Okumasam olmuyor,okusam okuyana kadar 50 mesaj daha birikiyorBende baktım sabah 360 mesaj yazıyordu okumadım
Hee okey o zamanGranul kahve abla
Lunyaaaaaaa seni çok özledim lunyyuuaaaaa beni bırakma lunyaaaaaa sensiz yaoamiyoooooommmmm geri dönnnnnnnHava buhar olup uçtu gitti, hava mi kaldı
Hiç bakamıyorum öyle şeylerden ilgimi çekmiyor zayıflama için bir uygulamada takıldım bir ara orda sohbet de edebiliysoun herkes yapıp foto atıyordu falan star....... Foto çekilip koyuyorlarGranul kahve abla
Makarna diyordu en son@E v v a b şerbetli tatlı olabilir dedi kimseye söyleme