Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
öncelikle okuyanlardan özür dilerim sabah sabah kaka betimlediğim için iğrenç bulanlar olabilir :/
ablacım şöyle mukuslu yapıyor. hani katı gıdaya geçmeden bebeğin ağzı salyalanınca kaka da mukuslu olur ya o şekilde yapıyor ve karın ağrısı gazla yapıyor. aslında gaz çıkarırken bir miktar da kaka yapmış oluyor. ama salyasının azaldığını ağzının kuruduğunu fark edip endişelendim yoksa muz, buharda pişmiş patates, sık sık su verip emzirerek geçirmeye çalışıyordum.
Canım zaten küçük bebeklerde dışkısına bakarak teşhis konuluyor.İnşaallah çabuk atlatır:KK43:

Hoşgeldin bacım :KK36:
Yok ilham değil PC elime geçmezse konuşamıyorum :KK45:Telden yazmaya üşeniyorum :KK45:Teşekkürler de benim çorbayı beğenmemiş keratalar oyum az :63:Bir zamanlar ben de 7.takımdaydım ,ayıptır söylemesi azmedip 6 kilo verdim :KK45:Kaptan beni çok dövüyordu,neymiş çok kaçamak yapıyormuşum :63:Hangi smileyin sırıtanın mı?:skandal:Bana sırıtıyor mu diyorlar yoksa :skandal:Hakkımda ne dedikodu yapıyorlar :skandal:
:süslü:Bu smileyi de eski kaptan N Nana bacım çok kullanıyor :KK45:
Sen bana kendini beğenmiş mi diyorsun :eek::eek:

Hoşbuldum sağ olasın. Muzip sırıtan smileyi evet...Lunya yi da tanıyorum bizim 8. takımda arkadaşı var bonus ...bir arkadaşa bakıp çıkacak kadar misafir oldu. Çok fazla dedikodu yapmadılar ama seni bayağı özledikleri ve sevdikleri belli...Keyifli güzel bir gün diliyorum.
Misafirligin kısası makbuldür :KK45:

X