Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Tamam,bugün yazacağımHoppa

Aynen bol şanslar:))

öncelikle okuyanlardan özür dilerim sabah sabah kaka betimlediğim için iğrenç bulanlar olabilir :/
ablacım şöyle mukuslu yapıyor. hani katı gıdaya geçmeden bebeğin ağzı salyalanınca kaka da mukuslu olur ya o şekilde yapıyor ve karın ağrısı gazla yapıyor. aslında gaz çıkarırken bir miktar da kaka yapmış oluyor. ama salyasının azaldığını ağzının kuruduğunu fark edip endişelendim yoksa muz, buharda pişmiş patates, sık sık su verip emzirerek geçirmeye çalışıyordum.

Sen yinede doktora git derim,şimdi buradan ne dersek yanlış bişide söylemeyelim..

ek gıdaya geçtik genelde kabız oluyordu ishal ilk kez oldu :KK43:

yaa inşaallah hastanede yatma falan olmaz :KK43:
dolu dolu mu yapıyordu bezde lekelenme şeklinde mi?
O zaman 1.5 yaşındaydı tam hatırlamıyorum ama öyle bir yapıyordu ki bezin dışına çıkıyordu canım o kadar çok serum antibiyotik aldı ki o zaman bir ay yattık nerdeyse ne kadar erken gidersen o kadar iyi

Erken gidince suda ertilen toz veriyor doktorlar genelde portakal limon tadında oluyor inşallah bir an önce toparlar yavrum

öncelikle okuyanlardan özür dilerim sabah sabah kaka betimlediğim için iğrenç bulanlar olabilir :/
ablacım şöyle mukuslu yapıyor. hani katı gıdaya geçmeden bebeğin ağzı salyalanınca kaka da mukuslu olur ya o şekilde yapıyor ve karın ağrısı gazla yapıyor. aslında gaz çıkarırken bir miktar da kaka yapmış oluyor. ama salyasının azaldığını ağzının kuruduğunu fark edip endişelendim yoksa muz, buharda pişmiş patates, sık sık su verip emzirerek geçirmeye çalışıyordum.
Canım sen bekleme götür doktora. Bağırsak iltihaplanması da olabilir, kızımın okulunda çok oldu bu sene. İnşaAllah değildir ama yine de göster doktora.

günaydın hanımlar,
oğlum ishal olmuş dünden beri bol bol su veriyorum haşlanmış patates, muz veriyorum sık sık emziriyorum geçmiyor doktora gitmem şart oldu galiba öyle mi dersiniz?:KK61:
Bir arkadaşin çocuğu aynı şekilde hastalanmıştı. Yanlış hatırlamıyorsam sütün içine nişasta koyup içirmişti ...anında kesmiş...ona mesaj yazıp teyit istedim. Yazarım buraya...Çok geçmiş olsun.

Sigaradan daha az zararlıdır bence :sus: Zaten bırakana kadar kullanılır herhalde,ömür boyu değildir. 2 ay,8 gün kadar oldu benim.
Ya daha tehlikelidir saniyorum.. hani ne zman gelecegi belli degil ki her ay bekliyoruz burada :)) bakalimm hayirlisi canim insallah iraden galip gelsin..:)

İnşallah eski eşiyle tekrar evlendi diye biliyorum..
Ben ilk oğluma hamile kaldığımda üye olmuştum buraya o zamanlar baya oldu takip ediyordum ama aktif değildim sonra iptal ettirdim o hesabı çalışmaya da başlayınca giremiyordum sonra işten çıkınca yeni hesap aldım yeniden.

Okumuştum hikayesini umarım bu defa herşey güzel gidiyordur onlar için.

X