Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .

İradeni kullan,bırakırsın canım. Hele ortada bebek niyeti varsa. Bebekte de astım ya da nefes yollarında sorun olmaz hem. Kendime hep dedim,ne faydası var sigaranın ?Hiç
Oyle arti zarari cok hem maddi hem manevi.. Rabbim vesile kilsin birakalim insallah ne kadar oldu simdi birakali.

4 kereyse normal aslında,sayı olarak daha fazlası ve çok sulu olması gerekir.
Birde kakasınsa köpük filan oldumu ona dikkat ettinmi hiç,kabarcık şeklinde olur oda..

Gecmis olsun canim.. 3 4 gun normal diye dusunuyorum beslenmesinde sikinti yoksa sivisini aliyorsa gecer muhtemelen ama icin rahat etsin gotur tabi..

Allah korusun dikkat et benim büyük oğlum da mikrop kapmış ti hastanede yatarken iyi oldu diye çıktık hem ben hem oğlum mikrop kapmis bu seferde bağırsaklardan dolayı yatmıştık hastanede

Günde 7 kere yaptı demiştim o bile yetti doktor için yatırdı hastaneye günlerce özel mama kullandık ne yedirsem ağzından koyar koymaz çıkıyordu

Çok önemli tekrar geçmiş olsun muhakkak git doktora

4 kereyse normal aslında,sayı olarak daha fazlası ve çok sulu olması gerekir.
Birde kakasınsa köpük filan oldumu ona dikkat ettinmi hiç,kabarcık şeklinde olur oda..
öncelikle okuyanlardan özür dilerim sabah sabah kaka betimlediğim için iğrenç bulanlar olabilir :/
ablacım şöyle mukuslu yapıyor. hani katı gıdaya geçmeden bebeğin ağzı salyalanınca kaka da mukuslu olur ya o şekilde yapıyor ve karın ağrısı gazla yapıyor. aslında gaz çıkarırken bir miktar da kaka yapmış oluyor. ama salyasının azaldığını ağzının kuruduğunu fark edip endişelendim yoksa muz, buharda pişmiş patates, sık sık su verip emzirerek geçirmeye çalışıyordum.

Gecmis olsun canim.. 3 4 gun normal diye dusunuyorum beslenmesinde sikinti yoksa sivisini aliyorsa gecer muhtemelen ama icin rahat etsin gotur tabi..
ek gıdaya geçtik genelde kabız oluyordu ishal ilk kez oldu

yaa inşaallah hastanede yatma falan olmaz
dolu dolu mu yapıyordu bezde lekelenme şeklinde mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…