- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.710
Sence var mı ihtimali ...... Dedikten sonra :))Yeni kategoriye sizde katılın görelim:)
günlük yaptığı çiş sayısı mı?
akşam götürmeyi düşünüyoruz.
ablacım şöyle söyleyeyim gece 02:30dan beri bu dördüncü ama bezden taşma durumu yok az az yapıyor ama sık yapıyor çoğu zaman bezde lekelenme şeklinde
sağlık ocağı biraz uzak tek başıma gidemem bebek arabamız arabada eşimde şu an işte
teşekkür ederim
teşekkür ederim
Daha yeni yazanlar olmuş,ben olsam isterdim elmamı,yeşil elma için sigaraya mı başlasam ne yapsamO konu bayağı eski,alamam bence ,keşke alsam
Oyle arti zarari cok hem maddi hem manevi.. Rabbim vesile kilsin birakalim insallah ne kadar oldu simdi birakali.İradeni kullan,bırakırsın canım. Hele ortada bebek niyeti varsa. Bebekte de astım ya da nefes yollarında sorun olmaz hem. Kendime hep dedim,ne faydası var sigaranın ?Hiç
Gidip işte elmani2 ay,8 gün olduMutlu ve gururluyum Pek sevdim o elmaları ben de :)
günlük yaptığı çiş sayısı mı?
ablacım şöyle söyleyeyim gece 02:30dan beri bu dördüncü ama bezden taşma durumu yok az az yapıyor ama sık yapıyor çoğu zaman bezde lekelenme şeklinde
sağlık ocağı biraz uzak tek başıma gidemem bebek arabamız arabada eşimde şu an işte
teşekkür ederim
teşekkür ederim
Gripten başım kalkması bu yıl evet. Tamam bir yazayım,inşallah alırım :))Birde hastalık çok salgın filan var,herkesler hasta..
Olmazsa sayfasına yazabilirsin konuda vardı..
Cansın sen can kaderdaşım
AplammBirde hastalık çok salgın filan var,herkesler hasta..
Olmazsa sayfasına yazabilirsin konuda vardı..
Cansın sen can kaderdaşım
Gripten başım kalkması bu yıl evet. Tamam bir yazayım,inşallah alırım :))
Aplamm
Ben bir de en ağır ve pahalı olanı seviyordum. İnşallah bırakırım canım,nefes alman değiştikçe iyi ki dersinOyle arti zarari cok hem maddi hem manevi.. Rabbim vesile kilsin birakalim insallah ne kadar oldu simdi birakali.
Tamam,deneyeyim birGidip işte elmani
Gecmis olsun canim.. 3 4 gun normal diye dusunuyorum beslenmesinde sikinti yoksa sivisini aliyorsa gecer muhtemelen ama icin rahat etsin gotur tabi..günlük yaptığı çiş sayısı mı?
teşekkür ederim
teşekkür ederim
Tamam,bugün yazacağımBu sene herkes hasta,yaz bencede şansını dene bir kere.
Canımsın
Allah korusun dikkat et benim büyük oğlum da mikrop kapmış ti hastanede yatarken iyi oldu diye çıktık hem ben hem oğlum mikrop kapmis bu seferde bağırsaklardan dolayı yatmıştık hastanedegünlük yaptığı çiş sayısı mı?
teşekkür ederim
teşekkür ederim
öncelikle okuyanlardan özür dilerim sabah sabah kaka betimlediğim için iğrenç bulanlar olabilir :/4 kereyse normal aslında,sayı olarak daha fazlası ve çok sulu olması gerekir.
Birde kakasınsa köpük filan oldumu ona dikkat ettinmi hiç,kabarcık şeklinde olur oda..
Çok boşlama bizi amaÇıkmam lazım ,Belki Kazen gelir diye bekledimTelefonumda serviste Nevoş dürtse beni ,Erol Taş gibi gülecektim ben
Ama iki soruma da cevap alamadim:)Ben bir de en ağır ve pahalı olanı seviyordum. İnşallah bırakırım canım,nefes alman değiştikçe iyi ki dersin
ek gıdaya geçtik genelde kabız oluyordu ishal ilk kez olduGecmis olsun canim.. 3 4 gun normal diye dusunuyorum beslenmesinde sikinti yoksa sivisini aliyorsa gecer muhtemelen ama icin rahat etsin gotur tabi..
yaa inşaallah hastanede yatma falan olmazAllah korusun dikkat et benim büyük oğlum da mikrop kapmış ti hastanede yatarken iyi oldu diye çıktık hem ben hem oğlum mikrop kapmis bu seferde bağırsaklardan dolayı yatmıştık hastanede
Günde 7 kere yaptı demiştim o bile yetti doktor için yatırdı hastaneye günlerce özel mama kullandık ne yedirsem ağzından koyar koymaz çıkıyordu
Çok önemli tekrar geçmiş olsun muhakkak git doktora
5 dakikada bir kontrole gelirsinÇıkmam lazım ,Belki Kazen gelir diye bekledimTelefonumda serviste Nevoş dürtse beni ,Erol Taş gibi gülecektim ben