Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Sigarayı bırakınca daha çok öksürük oluyormuş, ciğerlerdeki birikmişler atılıyormuş:)
Ben bırakamıyorum
Şaka de,sen sigara mı içiyordun?
Daha alıntılamayayım sizi o zaman ,pasif içici durumuna düşerim belki

2 ay,8 gün oldu Mutlu ve gururluyumPek sevdim o elmaları ben de :)
Aslında konuyu açalı çok olmuştu,alabilirdin belki ,yine de sor istersen

Günde 1 paket yetmemeye başlayınca bıraktım canım. Daha önce de 5 yıl bırakıp geri baslamistim. Ama bu sefer geri donuste yok inşallah.KOAH'tan korktum en çok. Nefes alamamaktan yani
Ayy 5 yil az degilmis yaa. Benim kisa sureli birakmalarim oldu 1 hafta ve 3 gun olarak baska denemedim... ilacla birakilir diyorlar ama.. bebek istedigimiz icin kullanamiyorum.. Evet Allah muhafaza koah akciger kanseri pff insallah birakirizz...

Ayy 5 yil az degilmis yaa. Benim kisa sureli birakmalarim oldu 1 hafta ve 3 gun olarak baska denemedim... ilacla birakilir diyorlar ama.. bebek istedigimiz icin kullanamiyorum.. Evet Allah muhafaza koah akciger kanseri pff insallah birakirizz...
İradeni kullan,bırakırsın canım. Hele ortada bebek niyeti varsa. Bebekte de astım ya da nefes yollarında sorun olmaz hem. Kendime hep dedim,ne faydası var sigaranın ?Hiç

Günlük ishal sayısı çok önemli doktor soracaktır gidince bildin olsun çok geçmiş olsun
günlük yaptığı çiş sayısı mı?
Geçmiş olsun bir götürün tahlil isteyebilirler.
akşam götürmeyi düşünüyoruz.

Günde kaç kere yapıyor oda önemli,en iyisi doktora gitmek daha detaylı bilgi verir.
Çok geçmiş olsun bu arada.
ablacım şöyle söyleyeyim gece 02:30dan beri bu dördüncü ama bezden taşma durumu yok az az yapıyor ama sık yapıyor çoğu zaman bezde lekelenme şeklinde

Belki dokunan birşey olmuştur.Fazla olduysa ,dr suya katılan karışım veriyor ,sağlık ocağı yok mu yakınında?
sağlık ocağı biraz uzak tek başıma gidemem bebek arabamız arabada eşimde şu an işte

Gecmis olsun canim
teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun kuzuya
teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…