- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
Ben bırakmak istiyorum da o beni bırakmıyorBende içiyorum ya hiç bırakmayı
Denemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bırakmak istiyorum da o beni bırakmıyorBende içiyorum ya hiç bırakmayı
Denemedim
Şaka de,sen sigara mı içiyordun?Sigarayı bırakınca daha çok öksürük oluyormuş, ciğerlerdeki birikmişler atılıyormuş:)
Ben bırakamıyorum
Aslında konuyu açalı çok olmuştu,alabilirdin belki ,yine de sor istersen2 ay,8 gün oldu Mutlu ve gururluyumPek sevdim o elmaları ben de :)
Bir yerden başlar artık temizlenmeye dedim,bir günde biraktim. Eşim içiyor hala,onun kokusu bile yetiyor bana :/Sigarayı bırakınca daha çok öksürük oluyormuş, ciğerlerdeki birikmişler atılıyormuş:)
Ben bırakamıyorum
Ben bırakmak istiyorum da o beni bırakmıyor
Daha önce bu kadar yapmamisti,bu sefer çok yaptı
Bırakınca öksürük artıyor.
Deli yaaaa
Ayy 5 yil az degilmis yaa. Benim kisa sureli birakmalarim oldu 1 hafta ve 3 gun olarak baska denemedim... ilacla birakilir diyorlar ama.. bebek istedigimiz icin kullanamiyorum.. Evet Allah muhafaza koah akciger kanseri pff insallah birakirizz...Günde 1 paket yetmemeye başlayınca bıraktım canım. Daha önce de 5 yıl bırakıp geri baslamistim. Ama bu sefer geri donuste yok inşallah.KOAH'tan korktum en çok. Nefes alamamaktan yani
Cansın senSizinle dalga geçmesine dayanamadım:)
Boş vaktiniz olmadığı için buradasınız değil mi
Ne demek ağzını kapatamadı,sen Nevoya çok mu konuşuyor demek istiyorsun?Ahah o da bizim gibi bi insan degil mi.. editor lakin.. kapatamadi agzini iste
Evet yok,baskalarinda gorup begenmistim yani :)Elma yok sende.
20 senedir içiyorum Bir şey olmaz dışarıda içiyorumŞaka de,sen sigara mı içiyordun?
Daha alıntılamayayım sizi o zaman ,pasif içici durumuna düşerim belki
Aslında konuyu açamn çok olmuştu,alabilirdin belki ,yine de sor istersen
Yaa sorma isin buralara gelecegini de tahmin edemedim ben nevos alt mesaji goremedim.. varol sen neyse gereken yapilir elbet :))Sizinle dalga geçmesine dayanamadım:)
O konu bayağı eski,alamam bence ,keşke alsamŞaka de,sen sigara mı içiyordun?
Daha alıntılamayayım sizi o zaman ,pasif içici durumuna düşerim belki
Aslında konuyu açalı çok olmuştu,alabilirdin belki ,yine de sor istersen
Eşin mi alıştırdı yoksa ?20 senedir içiyorum Bir şey olmaz dışarıda içiyorum
Ne konuda diyeceğim de adım çıktıTenceresiz kaldim anne yetişmişim sana
İyi eşin içerken dayanabiliyorsun, ben bıraksam kimseye içirtmemBir yerden başlar artık temizlenmeye dedim,bir günde biraktim. Eşim içiyor hala,onun kokusu bile yetiyor bana :/
Bendensin
Yok, hayatEşin mi alıştırdı yoksa ?
İradeni kullan,bırakırsın canım. Hele ortada bebek niyeti varsa. Bebekte de astım ya da nefes yollarında sorun olmaz hem. Kendime hep dedim,ne faydası var sigaranın ?HiçAyy 5 yil az degilmis yaa. Benim kisa sureli birakmalarim oldu 1 hafta ve 3 gun olarak baska denemedim... ilacla birakilir diyorlar ama.. bebek istedigimiz icin kullanamiyorum.. Evet Allah muhafaza koah akciger kanseri pff insallah birakirizz...
Bakk kiizzz sen ipe goturun adami...Cansın sen
Ne demek ağzını kapatamadı,sen Nevoya çok mu konuşuyor demek istiyorsun?
Daha önce bu kadar yapmamisti,bu sefer çok yaptı
Evet yok,baskalarinda gorup begenmistim yani :)
İyi eşin içerken dayanabiliyorsun, ben bıraksam kimseye içirtmem
günlük yaptığı çiş sayısı mı?Günlük ishal sayısı çok önemli doktor soracaktır gidince bildin olsun çok geçmiş olsun
akşam götürmeyi düşünüyoruz.Geçmiş olsun bir götürün tahlil isteyebilirler.
ablacım şöyle söyleyeyim gece 02:30dan beri bu dördüncü ama bezden taşma durumu yok az az yapıyor ama sık yapıyor çoğu zaman bezde lekelenme şeklindeGünde kaç kere yapıyor oda önemli,en iyisi doktora gitmek daha detaylı bilgi verir.
Çok geçmiş olsun bu arada.
sağlık ocağı biraz uzak tek başıma gidemem bebek arabamız arabada eşimde şu an işteBelki dokunan birşey olmuştur.Fazla olduysa ,dr suya katılan karışım veriyor ,sağlık ocağı yok mu yakınında?
teşekkür ederimGecmis olsun canim
teşekkür ederimÇok geçmiş olsun kuzuya
Bırakacak kim sorarsa ,aynı odada zaten içemez,dumanı bile boğuyor beni.İyi eşin içerken dayanabiliyorsun, ben bıraksam kimseye içirtmem