Inşallah canım aksam özellikle denicemİnsaalah faydasını görürsün
Bir dahaki kategoride öğretin bize o zaman
Özellikle bizim yaptığımız belli olsun diye photoshop kullanmak istemedik
Sabah sabah eğlence oldu size demi.
Sana da günaydın canımGünaydın canım ❤
Günaydın Jenna :))Sana da günaydın canım
Günaydın miniğim :)Günaydın Jenna :))
Günaydın canımGünaydın güzeller
Sıkmıyorum zaten canımı sen merak etme bacımçorba fotoğrafından ayrı bir yere yazılabilirdi. her türlü ayarlanır o ,sen canını sıkma
Sana da günaydın canım :)Günaydın canım
NasılsınGünaydın miniğim :)
Tabi ki oyle bisey demedim..Kendiniz bilmiyorsunuz mu demek istedin
Hiç uyuyamadim öksürmekten.Zencefil,bal,limon yapacağım bugün. Önce biraz yemeğe çalışayım.Boş mideye ağrı yapabilirNasılsın
Geçmiş olsun canım şifa olsun inşallahHiç uyuyamadim öksürmekten.Zencefil,bal,limon yapacağım bugün. Önce biraz yemeğe çalışayım.Boş mideye ağrı yapabilir
kıskandın galiba
Afiyet olsun bende daldım buraya kahvaltı yapıp ilacimi atacağım :)) antibiyotik belki burda da etkisi olur uzak dururlarHiç uyuyamadim öksürmekten.Zencefil,bal,limon yapacağım bugün. Önce biraz yemeğe çalışayım.Boş mideye ağrı yapabilir
Siyah turpun içini oyup bal koymayı denedin mi?Hiç uyuyamadim öksürmekten.Zencefil,bal,limon yapacağım bugün. Önce biraz yemeğe çalışayım.Boş mideye ağrı yapabilir
Çok sağol canımGeçmiş olsun canım şifa olsun inşallah
Senin çocugun sabahçı mi oglencimi canimAfiyet olsun bende daldım buraya kahvaltı yapıp ilacimi atacağım :)) antibiyotik belki burda da etkisi olur uzak dururlar
Yoo canım,hiç denemedim. Kuru öksürük,ağız kuruluğum var çok fenaSiyah turpun içini oyup bal koymayı denedin mi?