Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
deynepnaz deynepnaz bu hafta izinliyim kuzum ama calisiyormus gibi yine ayni saatte kalkiyorum.. malum kuzuyu kocayi gondermek gerekiyor.. yatiyim dedim ama artik ben de bi kalkti mi yatamiyorum :KK53:
Bir yerde okumuştum ,aslında sabah kalkamamanın sebebi uykunun olması değil de kalkınca yapılacak işlerin zor gelmesiymiş:sus:
Mesela kalkınca işe gideceksin ya zor geliyor (bak anla diye örnek te veriyorum:KK45:)
Ama hafta sonu rahat olduğundan kalkmak zor gelmiyormuş ,aynı saatte kalkabiliyormuşsun :sus:
Ama çalışan karısın hafta sonu da işin olur ,nerde keyif yapacaksın ki?:skandal:

Eşin kaçta gidiyor ki işe
Sen de @yasminsay gibi eşine adam mı diyorsun :KK45:
Ne yaptın herifine :KK53:
Kocan yemek seçiyor mu?
Nasıl kaldırıyordun kalk efendi mi diyorsun yoksa kalk lan saat geldi mi diyorsun?:KK53:
Beyinle mi içiyorsun ,çocuklar da eşlik ediyor mu?
Daha bulamadım eş,herif,koca ,bey,efendi,başka var mı bulan yazsın :KK45:
Biz isimle hitap edip sonuna ım ekliyoruz :)) eğer tatlı tatlı kiziyorsa bebeğim yavrum der benimki :KK70: ama işler b.k a sardiysa dün akşam ki gibi ben of ya derim sadece onun neler söylediğini hiç bahsetmeyeyim :olamaz:

Ben hiç çağırmam ,benim saatim 6.20 ye Onunki 06:30 a kurulu,işini sağlama alır ya kalkamazsam ,benim alarm çalmazsa falan diye,ben kahvaltı hazırlarken kendi kalkar :KK45:
Adamını kaldırmıyor Muş :skandal:

Op yanağından aşkoş kalk desene gı:KK53:

Bir yerde okumuştum ,aslında sabah kalkamamanın sebebi uykunun olması değil de kalkınca yapılacak işlerin zor gelmesiymiş:sus:
Mesela kalkınca işe gideceksin ya zor geliyor (bak anla diye örnek te veriyorum:KK45:)
Ama hafta sonu rahat olduğundan kalkmak zor gelmiyormuş ,aynı saatte kalkabiliyormuşsun :sus:
Ama çalışan karısın hafta sonu da işin olur ,nerde keyif yapacaksın ki?:skandal:
Valla oyle artik izinli bile olmak istemiyorum ahah ev daha cok yoruyor:))
Evde olunca artik evdesin o yemek olacak kahvaltiyla gecistiremiyorsun :KK53:
Ben sabah kalkiyorum hemen onda sikinti yok da bizimkileri zor kaldiriyorum o yetiyor.. neyse onlar da buyucekler :KK45:

Biz isimle hitap edip sonuna ım ekliyoruz :)) eğer tatlı tatlı kiziyorsa bebeğim yavrum der benimki :KK70: ama işler b.k a sardiysa dün akşam ki gibi ben of ya derim sadece onun neler söylediğini hiç bahsetmeyeyim :olamaz:
Ben de isimle seslenirim genelde ,bazen aklıma estikçe aşkitom derim :KK53:
Arada olur öyle şeyler :deli:

X