Bende baktım da teflonlar bile çok pahalı
Eşim diyor sen nasıl kadınsın benim bile icim gitti tava tel suzgu falan alsana biseuelrevdekileri atacaksak alayım dedim sustu
Daha önce instagramda 180 liraya en büyük boyunu bulmuştum ama şuan 400 Den aşağıya Yok gerçekten ben küçük de istemiyorum almışkenBen de almak istiyorum döküm, ama iyi bayağı tuzlu:)
Ay o kadar yüksek rakamlar veremem staub diye bir marka bar 1500 tlKullanmadım canım ama dün bir şöyle gezdim servis tabakları için vs fiyatlar uçmuş tencereler çok pahalı
Dandik markalar bile boyleyse kaliteli markaları düşünemiyorum
Hemen ağrımaz ama bakteri üretmeye başlar haftaiçi git hemen canım daha önce yaşadım tecrübeliyimYa kızlar diş dolgum kırıldı elma yerken
Hemen ağrır mı acaba, şu an ağrı yok ama
Altın fiyatındaDaha önce instagramda 180 liraya en büyük boyunu bulmuştum ama şuan 400 Den aşağıya Yok gerçekten ben küçük de istemiyorum almışken
Tamam canım, sağol:) Pazartesi'ye randevu alayım o zaman.Hemen ağrımaz ama bakteri üretmeye başlar haftaiçi git hemen canım daha önce yaşadım tecrübeliyim
Maalesef öyle herşey pahalıAltın fiyatında
Tamam canım, sağol:) Pazartesi'ye randevu alayım o zaman.
Yeni kategorimiz hayırlı olsunEkmek kasesinde yapılan sunumlar kabul edilmeyecek bilginiz olsun.
1500 TL ye öyle bişey e para versem sanırım eşim sırf inadına bir odayı komple balık malzemeleri ile doldururduAy o kadar yüksek rakamlar veremem staub diye bir marka bar 1500 tl
Ben o 1500 ile mutfak yenilerim komple1500 TL ye öyle bişey e para versem sanırım eşim sırf inadına bir odayı komple balık malzemeleri ile doldururdu
Ben çok cüzi şeyler alırım şahsen bazı insanlar var sırf pahalı diye herşeyi kaliteli sanıyorlarBen o 1500 ile mutfak yenilerim komple
Temizlik yapıyorumNerede bu millet yiaaa
Benim hiç isim yokTemizlik yapıyorum
Ayrıca yıkanacak çamaşırlar biriktiaz bi işim kaldı
Teşekkür ederiz:)Yeni kategori hayırlı olsun ya birkere oy verdiğim birinci oldu diğerleri parti oyum gibi :) neyse hayırlısı ben oy kullanmaya tabi devam edeceğim:) merak ettim ekmek kasesin de niye sunum kabul edilmiyor?
Biz genelde birlikte çıkarız o benden daha çok alıcı dir bişey almak için bir dükkana girdiğimizde bana anlatmazlar eşime satış yaparlar çünkü ben zaten o dükkana girmeden onun tüm markalarına modellerine bakmışimdirNe güzel eşinin de hevesi varmış Ben hiç sormam eşime, alıyorum ertesi gün gösteriyorum bunu aldım diye
Et et sende et hepimiz edelim