Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Bende baktım da teflonlar bile çok pahalı

Eşim diyor sen nasıl kadınsın benim bile icim gitti tava tel suzgu falan alsana biseuelr :KK70: evdekileri atacaksak alayım dedim sustu :KK70:
:KK70::KK70: Ne güzel eşinin de hevesi varmış:KK70: Ben hiç sormam eşime, alıyorum ertesi gün gösteriyorum bunu aldım diye:KK45:

Kullanmadım canım ama dün bir şöyle gezdim servis tabakları için vs fiyatlar uçmuş tencereler çok pahalı

Dandik markalar bile boyleyse kaliteli markaları düşünemiyorum :eek:
Ay o kadar yüksek rakamlar veremem staub diye bir marka bar 1500 tl :KK20:

Yeni kategorimiz hayırlı olsun:KK200:Ekmek kasesinde yapılan sunumlar kabul edilmeyecek bilginiz olsun.:KK15:

Yeni kategori hayırlı olsun ya birkere oy verdiğim birinci oldu diğerleri parti oyum gibi :) neyse hayırlısı ben oy kullanmaya tabi devam edeceğim:) merak ettim ekmek kasesin de niye sunum kabul edilmiyor?

Ben o 1500 ile mutfak yenilerim komple
Ben çok cüzi şeyler alırım şahsen bazı insanlar var sırf pahalı diye herşeyi kaliteli sanıyorlar

Tamam kaliteli şeyler ucuz olmuyor ama kaliteli şeylerin de indirime girdiği zaman kar oluyor en güzeli onları takip etmek :))

Temizlik yapıyorum :bicak:

Ayrıca yıkanacak çamaşırlar birikti :deli: az bi işim kaldı :21:
Benim hiç isim yok

Banyoda çalıştırılacak makina yok :bicak:

Mutfakta bulaşık yok :ruh:

Katlanacak çamaşır yok :KK45:

Çeşit çeşit yemek yaptım :kızgın:

Demeyi çok isterdim :lülülü:

Yeni kategori hayırlı olsun ya birkere oy verdiğim birinci oldu diğerleri parti oyum gibi :) neyse hayırlısı ben oy kullanmaya tabi devam edeceğim:) merak ettim ekmek kasesin de niye sunum kabul edilmiyor?
Teşekkür ederiz:)
Canım son 3 yapılan çorba yarışmasında yapılan çorbalar 1.oldu.
Yani 1.belli 2.kim deniyor:)
O sebeple iptal ettik:)

:KK70::KK70: Ne güzel eşinin de hevesi varmış:KK70: Ben hiç sormam eşime, alıyorum ertesi gün gösteriyorum bunu aldım diye:KK45:
Biz genelde birlikte çıkarız o benden daha çok alıcı dir bişey almak için bir dükkana girdiğimizde bana anlatmazlar eşime satış yaparlar çünkü ben zaten o dükkana girmeden onun tüm markalarına modellerine bakmışimdir

Eşimi esnaf daha çok sever bilinçsiz alır bı çok şeyi :KK70:

X