Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohhhh iyi hadi hayırlı ömürlü olsun sağlıkla huzurlu bir şekilde büyütün bebeğiniziEvet canım doğdu çok şükür atlattık bunu da
Yürüyorum canım çok şükür ağrım felan Yok... bebek için 10 gün kritik denildi. İkiz eşi ölen bebeklerin hayata tutunma daha düşük olabilir dedi doktor ama bu zamana kadar yaşadı 33 haftalık 2400 gr 47 cm doğdu gelişimi iyiydiMaşaAllah oda olur inşaAllah yürüyormusun bol bol canım
s i d e l y a arkadaşım da doğum yaptı çok şükürValla okudum ama yazamadım daha once :)) doğurankar varmış Allah im güzel sağlıklı ömür versin bebislerine ervanazlim @Ytmz
Allah onun bebeğine de güzel sağlıklı ömür versin ins s i d e l y as i d e l y a arkadaşım da doğum yaptı çok şükür
amin. Allah herkesin evladına sağlıklı, hayırlı, uzun ömürler versin. Anne olmak isteyenlerin de kucağını boş bırakmasınAllah onun bebeğine de güzel sağlıklı ömür versin ins s i d e l y a
Amin her duamda bebek sahibi olmak isteyenler var rabbim onlara da nasıp etsinamin. Allah herkesin evladına sağlıklı, hayırlı, uzun ömürler versin. Anne olmak isteyenlerin de kucağını boş bırakmasın
valla iyi olur çok fena acıktımGel karnını bayram ettiriyim çiçeğim
iyiyim ablam teşekkür ederim sen nasılsınNasılsın balım
Kullanmadım canım ama dün bir şöyle gezdim servis tabakları için vs fiyatlar uçmuş tencereler çok pahalıSelammmmmm dökün tencere kullanan var mı hanımlar yaaaa almak istiyorum da
Bebiş de iyi olur Allah'ın izniyle. Uzun uzun sağlıklı ömrü olsun İnşaAllahYürüyorum canım çok şükür ağrım felan Yok... bebek için 10 gün kritik denildi. İkiz eşi ölen bebeklerin hayata tutunma daha düşük olabilir dedi doktor ama bu zamana kadar yaşadı 33 haftalık 2400 gr 47 cm doğdu gelişimi iyiydi
İyiyim canım çok şükür Özlemişim sizi çookiyiyim ablam teşekkür ederim sen nasılsın
Seni görmek çok güzel
Ben de almak istiyorum döküm, ama iyi bayağı tuzlu:)Selammmmmm dökün tencere kullanan var mı hanımlar yaaaa almak istiyorum da
Aynen ya, ne kadar pahalı tencereler Küçücük yumurta tavası bile 40 tl Wok tava aldım dün, her yerde 150den aşağı değildiKullanmadım canım ama dün bir şöyle gezdim servis tabakları için vs fiyatlar uçmuş tencereler çok pahalı
Dandik markalar bile boyleyse kaliteli markaları düşünemiyorum
Bende baktım da teflonlar bile çok pahalıAynen ya, ne kadar pahalı tencereler Küçücük yumurta tavası bile 40 tl Wok tava aldım dün, her yerde 150den aşağı değildi