Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Sarımsağı duymuştum, tereyağında soteleyip yenmesi gerekiyormuş deneyeyim bi :) Acıyla aram iyi dibine kadar yerim :KK66:
Ben taze yeşil sarımsağı yerim akşam yemeklerinde taze soğan kürü soğan bunlar hep iştah aciyor

Eğer yiyemezsen bir dış sarsarimsak yut onun da binbir türlü şifası var :))

Okul açılsın bir düzen oturtayım:)Geleceğim yanına inşaallah:)
Maşaallah sana:)Ben 15 gün hareketsiz kaldım yine kilo aldım yada ödem oldu onları atmam lazım öncelikle:)
Hemen ödem suyu o zaman bir kırmızı elma tercihen mumsuz çünkü kabuklu olacak küp doğra bir kabuk tarçın sekiz bardak su sabah kalk ocağa koy 10 dakika kaynat süz ılıt ve gün boyu iç 4 gün yap 3 gün bırak tabi yanında su da içilecek yani bir bardak elma suyu bir bardak içme suyu şeklinde yatana kadar iç sonra gel beni bul:deli:

Hemen ödem suyu o zaman bir kırmızı elma tercihen mumsuz çünkü kabuklu olacak küp doğra bir kabuk tarçın sekiz bardak su sabah kalk ocağa koy 10 dakika kaynat süz ılıt ve gün boyu iç 4 gün yap 3 gün bırak tabi yanında su da içilecek yani bir bardak elma suyu bir bardak içme suyu şeklinde yatana kadar iç sonra gel beni bul:deli:
Tamam inşaallah canım benim çok sağol:)
Hadi sana hayırlı geceler:KK15::KK68:

Hayırlı sabahlar herkese beklenen sonunda geldi..
Ben bugün sunum için tabak almaya gideceğim nasipse birde Diyanet Vakfında Tefsir Dersleri var Cumartesi günleri ona gideceğim.
Sizlerinde bulunduğunuz il- ilçe vakıflarında vardır :)

X