- 16 Ağustos 2010
- 292.951
- 602.698
- 43
Geçmiş olsun canımSarımsakla ilgili hepsini deneyeceğim sanırım teşekkür ederim ablacım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canımSarımsakla ilgili hepsini deneyeceğim sanırım teşekkür ederim ablacım
sezeryan olunca 2. Corbaya doyduk et haslamasina doydukDoğurduğuna göre bol bol çorba yersin sütünün olması için
Gerçi pizza böreği gibi orjinal tarif bulursun
Ben taze yeşil sarımsağı yerim akşam yemeklerinde taze soğan kürü soğan bunlar hep iştah aciyorSarımsağı duymuştum, tereyağında soteleyip yenmesi gerekiyormuş deneyeyim bi :) Acıyla aram iyi dibine kadar yerim
Çok güzel gerçekten :)) gelicem bı ara bakarım nasıl bir corbaymis ismini ilk defa duyuyorum hemen sunuma atladim :))Tamam, söylerim
Begendigine sevindim canım
Çok saol canım benim
Canımmm doğdu mu bebekkkkÇok saol canım benim
Nasılsınız canımÇok saol canım benim
Nevoş Şubat geldi ben diyete başladım haberin olaNasılsınız canım
Okul açılsın bir düzen oturtayım:)Geleceğim yanına inşaallah:)Nevoş Şubat geldi ben diyete başladım haberin ola
Hemen ödem suyu o zaman bir kırmızı elma tercihen mumsuz çünkü kabuklu olacak küp doğra bir kabuk tarçın sekiz bardak su sabah kalk ocağa koy 10 dakika kaynat süz ılıt ve gün boyu iç 4 gün yap 3 gün bırak tabi yanında su da içilecek yani bir bardak elma suyu bir bardak içme suyu şeklinde yatana kadar iç sonra gel beni bulOkul açılsın bir düzen oturtayım:)Geleceğim yanına inşaallah:)
Maşaallah sana:)Ben 15 gün hareketsiz kaldım yine kilo aldım yada ödem oldu onları atmam lazım öncelikle:)
Tamam inşaallah canım benim çok sağol:)Hemen ödem suyu o zaman bir kırmızı elma tercihen mumsuz çünkü kabuklu olacak küp doğra bir kabuk tarçın sekiz bardak su sabah kalk ocağa koy 10 dakika kaynat süz ılıt ve gün boyu iç 4 gün yap 3 gün bırak tabi yanında su da içilecek yani bir bardak elma suyu bir bardak içme suyu şeklinde yatana kadar iç sonra gel beni bul
İyi geceler nevoş liste hazırladım ancak yatıyorum bende öpüldünnnTamam inşaallah canım benim çok sağol:)
Hadi sana hayırlı geceler
Abla günlerim çok yoğun ve yorucu geçiyor yaa hiç vaktim yok hicbiseye. Küçük ayaklandı durmuyo sürekli peşindeyimCanım sen nerelerdesin niye sesin çıkmıyor:)
Evet canım doğdu çok şükür atlattık bunu daCanımmm doğdu mu bebekkkk
Wc çıkma sorunu dışında herşey iyi abla çok şükürNasılsınız canım
MaşaAllah oda olur inşaAllah yürüyormusun bol bol canımWc çıkma sorunu dışında herşey iyi abla çok şükür
Beklerim dükkana bende nette araştırınca buldum, eşim menüde ne var dedi, cimcik çorbası var dedim şaştı kaldıÇok güzel gerçekten :)) gelicem bı ara bakarım nasıl bir corbaymis ismini ilk defa duyuyorum hemen sunuma atladim :))