- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
s i d e l y a canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ki de kırıldı, bir sene oldu. Çok şükür agrımıyor. Ogluma hamileyken sorun yaşamıştım. Dogumdan sonra yaptırdım, doktor kırılırsa tekrar kurtaramayız demişti. Kenarı kırıldı ama agrı yapmıyor şükürYa kızlar diş dolgum kırıldı elma yerken
Hemen ağrır mı acaba, şu an ağrı yok ama
İnşaAllah daha iyi olursunuz gülüm :)Yürüyorum canım çok şükür ağrım felan Yok... bebek için 10 gün kritik denildi. İkiz eşi ölen bebeklerin hayata tutunma daha düşük olabilir dedi doktor ama bu zamana kadar yaşadı 33 haftalık 2400 gr 47 cm doğdu gelişimi iyiydi
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım benim
Çinko ve B vitaminlerinden zengin yağsız et, deniz ürünleri, fındık, badem, bitki tohumları ve tam tahıl ürünlerinin tüketimi de iştahı artırır diye biliyorum. Yemeklerden önce ekşi limon da iştah artırıyormuş
Tamamdır canım çok teşekkür ederim saolasın, inşallah işe yarar :)Ben taze yeşil sarımsağı yerim akşam yemeklerinde taze soğan kürü soğan bunlar hep iştah aciyor
Eğer yiyemezsen bir dış sarsarimsak yut onun da binbir türlü şifası var :))
senden de canım inşallah düzelirsin bi an önceTeşekkür ederim canım Allah razı olsun
Kuruyemiş tüketmeye gayret ediyorum direncim düşmesin diye saolasın :)
Ben antep'e gidiyorum, hasta ziyaretineBen tüm gün burdaydim kimsecik yoktu akşama kimse sesini cikartmasin
İyi yolculuklar canım rabbim hastaniza da şifa versin insBen antep'e gidiyorum, hasta ziyaretine
Sagol canım, Allah razı olsunİyi yolculuklar canım rabbim hastaniza da şifa versin ins
Herkes corba mi yapiyor yoksaaBen tüm gün burdaydim kimsecik yoktu akşama kimse sesini cikartmasin
Bak bunu hiç düşünmemiştimHerkes corba mi yapiyor yoksaa
Yap biran once derim, sona kalma
Hayırlı yolculuklar gitmişken Nevresteyide gör :)Sagol canım, Allah razı olsun
Sen ne yapacan de hele banaYap biran once derim, sona kalma
Sen ne yapion dombiliHayırlı yolculuklar gitmişken Nevresteyide gör :)
İyi olmana sevindim gerisi mühim değil.Allah kolaylık versinAbla günlerim çok yoğun ve yorucu geçiyor yaa hiç vaktim yok hicbiseye. Küçük ayaklandı durmuyo sürekli peşindeyim
İyi çok şükür oda düzelir inşaallahWc çıkma sorunu dışında herşey iyi abla çok şükür