• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Ben tüm gün burdaydim kimsecik yoktu akşama kimse sesini cikartmasin :sopa:
Öğlen oğlumla kızları kursa bıraktık sonra biraz gezdik.Arkadaş aradı sonra ona gittim:)Yani bütün gn gezdim.Şimdi geldim buradayım:)Onayda konu var onu bekliyorum:rapci:

Öğlen oğlumla kızları kursa bıraktık sonra biraz gezdik.Arkadaş aradı sonra ona gittim:)Yani bütün gn gezdim.Şimdi geldim buradayım:)Onayda konu var onu bekliyorum:rapci:
:skandal:

Hoşgeldin meleğim :23: :68:

Sen annenlerdemisin eşin nerde akşama kadar burdaymışsın wcyede mi gitmedin hiç :KK70:
Dün akşam geldim annemden hatta gece eşim balığa gitti iki -3 bişey tutmuş getirme ver başkasına dedim tavaya döktüğün yağa değmez ins getirmez :D

Dün akşam geldim annemden hatta gece eşim balığa gitti iki -3 bişey tutmuş getirme ver başkasına dedim tavaya döktüğün yağa değmez ins getirmez :KK70:
Sen Manisadamısın annen nerde kafa gitti benim :D

Anamda yedim içtim karpuzu yatırdım demezde tartım bozuk der :sopa:
Yok valla pili bitti hastayım zaten belki 78 den aşağı düşmüş olabilirim

Bugün misafir de vardı kek yaptım bir kahve içtik gitti :))

Back