Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Rabbim şifa versin bende panik atak diye düşündüm şimdi, inşaAllah 1 haftaya şikayetlerin geçer

Iskembenin sevenleri yalniz birakmadi, iskembenin gucu adinaa
Ben sevmem ama cidden sevilen bir corba, bir sir vereyim benim ailemde sunca corbanin icinden senin corbayi secerlerdi gorselerdi,beni secmezlerdi oyle cok severler
Saglikli ya ama cidden tadini tutturup kokmazsa lac tabak yerim ben o kivami aldim her ay yaparım 4 duncu yapisim bu ogrenince adam artio aliyor yap diye:)))

Saglikli ya ama cidden tadini tutturup kokmazsa lac tabak yerim ben o kivami aldim her ay yaparım 4 duncu yapisim bu ogrenince adam artio aliyor yap diye:)))
Bizim evimizde cok yapilirdi,ama nedense sevemiyorum kokuyor bana. O iskembenin dokusunu da sevemiyorum. Yoksa sagliklidir illa ki sevene yiyene yapana afiyetler olsun.

yöresel adana çorbası o nasıl dehşet sunumdur o biberler off off off diyorum
toyga çorbasındaki etler beni bitirdi.
oylarım size kızlr vatana millete hayırlı olsun. her zamanki gibi tek tek baktım ve şuan hangisini canım istediyse onlara verdim oyumu.
herkesin eline emeğine sağlık.hepsi birbirinde güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…