Sağol kuzumGeçmiş olsun canım
Gecmis olsun canimSağol abla amin inşallah
Sağol KuzumGecmis olsun canim
Canim panik atak misinSağol kuzum
Rabbim şifa versin bende panik atak diye düşündüm şimdi, inşaAllah 1 haftaya şikayetlerin geçerKendim için gittim canım sol kolumda ve kalbimde yanma ve ağrı oluyor 6 ay öncede gitmiştim temiz çıkmıştı şimdi başka doktora gittim,su 2 haftadır aşırı arttı .valla kendi dillerine hafif ne bişey olmuş dedi sekreterine .hap verdi nabzın çok hızlı atıyor hapı kullan 1 ay sonra gel dedi nefes zor alıyorum ya daralıyorum resmen
Okadar çok mu koktu ya iskembeeeeNaparsiniz kizlarne var ne yok kizlar
Iskembeee
2numara kız o zaman nereden bildimAaa bende 2 numarayım 4 kardesiz
O da mümkün
Espirili, neşeli, iyimser, sıcak kanlı ohooo bütün güzel özellikler toplanmış yayda
Iskembenin sevenleri yalniz birakmadi, iskembenin gucu adinaaOkadar çok mu koktu ya iskembeeee
Benim hep giydiğimTrenç kot neydi ya
Önce evleneyimde 2. Cocuk olunca haber veririm2numara kız o zaman nereden bildim
Jenna larda da 2. Numara kızmışbizde de öyle
İşkembe nin sarımsağı yakacak bizi : pNaparsiniz kizlarne var ne yok kizlar
Iskembeee
Saglikli ya ama cidden tadini tutturup kokmazsa lac tabak yerim ben o kivami aldim her ay yaparım 4 duncu yapisim bu ogrenince adam artio aliyor yap diye:)))Iskembenin sevenleri yalniz birakmadi, iskembenin gucu adinaa
Ben sevmem ama cidden sevilen bir corba, bir sir vereyim benim ailemde sunca corbanin icinden senin corbayi secerlerdi gorselerdi,beni secmezlerdioyle cok severler
Tadi onda zatin kiz yakmaz yakmaz:)))İşkembe nin sarımsağı yakacak bizi : p
Yok ben bizi kastettimÖnce evleneyimde 2. Cocuk olunca haber veririm
Hayirlisi olsunİşkembe nin sarımsağı yakacak bizi : p
İnsAllah :))Hayirlisi olsun
Bizim evimizde cok yapilirdi,ama nedense sevemiyorum kokuyor bana. O iskembenin dokusunu da sevemiyorum. Yoksa sagliklidir illa kiSaglikli ya ama cidden tadini tutturup kokmazsa lac tabak yerim ben o kivami aldim her ay yaparım 4 duncu yapisim bu ogrenince adam artio aliyor yap diye:)))