- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.990
Senin giydiğinide görmedim ki senide görmedimBenim hep giydiğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin giydiğinide görmedim ki senide görmedimBenim hep giydiğim
Teşekkür ederim SUHAN keşke sizlere de şunsam birer kase :))yöresel adana çorbası o nasıl dehşet sunumdur o biberler off off off diyorum
toyga çorbasındaki etler beni bitirdi.
oylarım size kızlr vatana millete hayırlı olsun. her zamanki gibi tek tek baktım ve şuan hangisini canım istediyse onlara verdim oyumu.
herkesin eline emeğine sağlık.hepsi birbirinde güzel
Beni kimse görmedi mı gördün ya kızım özeldeSenin giydiğinide görmedim ki senide görmedim
sunum kasen olay zaten.bana ikram edersen o kaseden isterim.kaseni tarife bakarken daha net gördümTeşekkür ederim SUHAN keşke sizlere de şunsam birer kase :))
Kaynanam almıştı ama çok güzel bende seviyorumsunum kasen olay zaten.bana ikram edersen o kaseden isterim.kaseni tarife bakarken daha net gördüm
Aynen kuzum normal ya herkesin mide kaldirmaz ahah bende hic yemezdim :))Bizim evimizde cok yapilirdi,ama nedense sevemiyorum kokuyor bana. O iskembenin dokusunu da sevemiyorum. Yoksa sagliklidir illa ki sevene yiyene yapana afiyetler olsun.
Bida göster unuttumBeni kimse görmedi mı gördün ya kızım özelde
zevkli hatunmuşKaynanam almıştı ama çok güzel bende seviyorum
Başa fotolarda kase net gözüküyor ama yarışmadaki fotoda çorbanın içeriği net gözüküyor :))
En sonunda etiket yapacağım artıkBildirim gitmedi gitti
Ben bugün keçi kemikli pattes yemeği yapıcamKaynanam almıştı ama çok güzel bende seviyorum
Başa fotolarda kase net gözüküyor ama yarışmadaki fotoda çorbanın içeriği net gözüküyor :))
Ona biri al demiştir zevkli olduğu söylenemez zevkli olsaydı beni severdizevkli hatunmuş
Bende kuzu kemikli kur fasulyaaaaBen bugün keçi kemikli pattes yemeği yapıcam
kaynanayı napmalı kaynar kazana atmalı der kaçarımzira mevzu derinOna biri al demiştir zevkli olduğu söylenemez zevkli olsaydı beni severdi
Yapsana lütfen belkide unuttu Kazen olabilir yaniEn sonunda etiket yapacağım artık
Kuzum yok keçim var buda son zaten..Bende kuzu kemikli kur fasulyaaaa
Bizim eve keçi nadir giriyor genelde kuzu dana ve daha sayamadığım bir çoğuKuzum yok keçim var buda son zaten..
Kaçma bir daha ki kategori gel artık iki oy veriliyorkaynanayı napmalı kaynar kazana atmalı der kaçarımzira mevzu derin
Bende sucuklu kuru fasulyeBende kuzu kemikli kur fasulyaaaa