- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.762
Ben sucuklu fazla sevmiyorum et daha çok hoşuma gidiyor eşimden etli sevmiyor ama mecbur yiyecekBende sucuklu kuru fasulye
Rabbim şifa versin bende panik atak diye düşündüm şimdi, inşaAllah 1 haftaya şikayetlerin geçer
Benimkiler seviyor sucuklu arada yapıyorum bazen kemikli bazen etliBen sucuklu fazla sevmiyorum et daha çok hoşuma gidiyor eşimden etli sevmiyor ama mecbur yiyecek
Geçmiş olsunevlaefe Valla öyle bişey söylemedi canım kalbe baktı hafif ne bişey görünüyor dedi valla panik atak olsa derdi ben öncedende gittim bişey cıkmamıstı. nebileyim nabzın çok hızlı atıyor dedi hapı kullanıp bi gideyim bakalım .
Sanaloc diye bir hap verdi canım netten bakmak istersen şikayetlerime uyuyor okudumda
Sağol canım benim.Geçmiş olsunBlue_Peri
Bende cocuklarınızı sandımYok ben bizi kastettim
Ayyy çok zekiyim ya onu anlatmaya çalıştım ama sen yanlış anladınBende cocuklarınızı sandım
Daha uyanamadım demek kiAyyy çok zekiyim ya onu anlatmaya çalıştım ama sen yanlış anladın
Ahahahaha uyan uyan aç gözünüDaha uyanamadım demek ki
Sen olmasan ben ne yaparım:)
1000 yapamadik affet ablaSen olmasan ben ne yaparım:)
Afiyet olsun
Aynen meydanı sana bıraktımNevommm bana yaz okusunlar ne işleri var zaten gelip gidiyorlar oylama için dedi
Uyandım uyandım cay içeyim kendime geleceğimAhahahaha uyan uyan aç gözünü
eşim bunu çok dinler :))
Güzeldir benim adamım güzeli severUyandım uyandım cay içeyim kendime geleceğim
Şarkı güzelmiş :)
Duyun ahali arkamda nevo varAynen meydanı sana bıraktım
Öv canım kendini maşallah de aradada nazar değmesin :)))Güzeldir benim adamım güzeli severbugün kendimi öve öve burnum arşi aştı