İkiler fırlama oluyor
Allah vergisi o zamanGünaydın
Aniden çıkıveriyor ağzımdan
Aaa bende 2 numarayım 4 kardesizİkiler fırlama oluyor
Martin 11 de veya sonrasiymis sanirim yayin tarihiN.... reklamııı başlamadımı dahaaaa
Hayranim 3 4 cocuk dogurana bende 4 diye yola ciktim 2de kaldim 3 belki yaparimAaa bende 2 numarayım 4 kardesiz
Bizde bekliyoruzMartin 11 de veya sonrasiymis sanirim yayin tarihiicim sisite bende beklemkten
Ilk goren haber versinBizde bekliyoruz
Kalabalık olmak güzel :))Hayranim 3 4 cocuk dogurana bende 4 diye yola ciktim 2de kaldim 3 belki yaparim4de olurum heralde
Yetişmeden kaynaklı da olabilir:)Nüfüsta bir problem var amaa tam bilemiyorum özgürlüğüne çok düşkün birisi
Aynen yaylar duygusaldır çok ponçiklerdirOrjinal yay değildir o nüfusa yanlış yazılmıştırAksine yay başkasını kırmamak için kendi kırılır çoğu zaman
O da mümkünçakma yay
Allah vergisi o zaman
Espirili, neşeli, iyimser, sıcak kanlı ohooo bütün güzel özellikler toplanmış yaydaAynen yaylar duygusaldır çok ponçiklerdir
Yay ım diye demiyorum
Ay sormaaaa kendımım diye demiyorumO da mümkün
Espirili, neşeli, iyimser, sıcak kanlı ohooo bütün güzel özellikler toplanmış yayda
Nerden tanıycaz eşgal verIlk goren haber versin
Oğlak yükselenim Yengeç
Bana da oğlak burcu olan biri kazık atmıştıOğlak yükselenim Yengeçben seninle bir konuşayım
Bende yengecim :)))Bana da oğlak burcu olan biri kazık atmıştıNeyse yükselenden kuratarıyoruz Yengeç burcu insanını çok severim anaç burçtur