- 11 Mart 2013
- 9.602
- 12.967
Krem trenckot yakamda kirmizi gulNerden tanıycaz eşgal ver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Krem trenckot yakamda kirmizi gulNerden tanıycaz eşgal ver
Gül var mı gerçektenKrem trenckot yakamda kirmizi gul
Isim verermiyorum canm yayindan once sozlesme var ama surulebilir cikolataKalabalık olmak güzel :))
Bakabiliyorsan 3 de olur 4 de :))
Ben yaparsam 1 e zor bakarım galiba
Ne reklamı oynucak merak ettim
Tamam cıkınca izleriz o zaman :)))Isim verermiyorum canm yayindan once sozlesme var ama surulebilir cikolata
Hastaneden yeni geldim canım iyi olmaya çalışıyorum şükür minikcim sen nasılsın ne kadar çok konuşmussunuz maşallah . Açılmadımı bildirimler canım
Trenç kot neydi yaKrem trenckot yakamda kirmizi gul
Hayırdır canım kim hasta ?Hastaneden yeni geldim canım iyi olmaya çalışıyorum şükür minikcim sen nasılsın ne kadar çok konuşmussunuz maşallah . Açılmadımı bildirimler canım
Anaçımdır elhamdülillah korurum kollarımBana da oğlak burcu olan biri kazık atmıştıNeyse yükselenden kuratarıyoruz Yengeç burcu insanını çok severim anaç burçtur
İyi cnm sen nasılsın bugün biraz uykucu olduk anca kalkıyorum :)
Isler bana bakiyor desem:)
Kizlar bende sok yani bilemedim iskembeyi sevdiklerini buladar:))Bak hele sen işkembeye
Daha önce de işkembe yapılmıştı ama çok oy almamıştı,son dakika golü attı bize T Tatlianne20
Kendim için gittim canım sol kolumda ve kalbimde yanma ve ağrı oluyor 6 ay öncede gitmiştim temiz çıkmıştı şimdi başka doktora gittim,su 2 haftadır aşırı arttı .valla kendi dillerine hafif ne bişey olmuş dedi sekreterine .hap verdi nabzın çok hızlı atıyor hapı kullan 1 ay sonra gel dedi nefes zor alıyorum ya daralıyorum resmenHayırdır canım kim hasta ?
Geçmiş olsun canımKendim için gittim canım sol kolumda ve kalbimde yanma ve ağrı oluyor 6 ay öncede gitmiştim temiz çıkmıştı şimdi başka doktora gittim,su 2 haftadır aşırı arttı .valla kendi dillerine hafif ne bişey olmuş dedi sekreterine .hap verdi nabzın çok hızlı atıyor hapı kullan 1 ay sonra gel dedi nefes zor alıyorum ya daralıyorum resmen
Yok canim o sakasiGül var mı gerçekten
Tamam cıkınca izleriz o zaman :)))
Geçmiş olsun canımKendim için gittim canım sol kolumda ve kalbimde yanma ve ağrı oluyor 6 ay öncede gitmiştim temiz çıkmıştı şimdi başka doktora gittim,su 2 haftadır aşırı arttı .valla kendi dillerine hafif ne bişey olmuş dedi sekreterine .hap verdi nabzın çok hızlı atıyor hapı kullan 1 ay sonra gel dedi nefes zor alıyorum ya daralıyorum resmen
ceketle mont karisimi olan vardi yaTrenç kot neydi ya
Anaçımdır elhamdülillah korurum kollarım
Geçmiş olsun canım, Rabb'im acil şifa versin İnşaAllahKendim için gittim canım sol kolumda ve kalbimde yanma ve ağrı oluyor 6 ay öncede gitmiştim temiz çıkmıştı şimdi başka doktora gittim,su 2 haftadır aşırı arttı .valla kendi dillerine hafif ne bişey olmuş dedi sekreterine .hap verdi nabzın çok hızlı atıyor hapı kullan 1 ay sonra gel dedi nefes zor alıyorum ya daralıyorum resmen
Sağol abla amin inşallah
Geçmiş olsun canım, Rabb'im acil şifa versin İnşaAllah