Onu anldım kızzz etek mevzzuunu hiç yaşaamdım ona şaşırdımTerafi :Teravih namazı
Söylediğim gibi yazıncaTerafi :Teravih namazı
Evet güzel günlerdi :)) evlendikten sonra hiç gitmedim ://başına gelmedik kalmamış
Hımmm tatlı mı yapcaksınız :))Ceviz içi
Hiç ayrılmadij ki anacim hadi sen yorulmadin telefonda mı yorulmadi yazmaktan8.30 dan beri burdayım biliyon yoruldum
Ben iyiyim bosver beni, haberler sende nasil gidiyorKuzzummm iyyiimm sen nasılsınnn
Kategoriyi buranın müdavimleri daha iyi tahmin ediyor :))Hımmm tatlı mı yapcaksınız :))
Kategori belki tatlı olur
Aa biz eşimle çok gideriz .Evet güzel günlerdi :)) evlendikten sonra hiç gitmedim ://
HayırBen iyiyim bosver beni, haberler sende nasil gidiyorgorundun mu doktora
Bir ara bıraktım 15 dakika felanHiç ayrılmadij ki anacim hadi sen yorulmadin telefonda mı yorulmadi yazmaktan
Dogrudur cnaım ceviz deyince tatlı geldi aklıma :))))Kategoriyi buranın müdavimleri daha iyi tahmin ediyor :))
Benim eşim gitmiyor çok teklif ettim de sonra da çocuklar la gitmedik öyle nasip olmadıAa biz eşimle çok gideriz .
Hergün farklı camii bide İstanbul da olunca çok güzel camilerimiz var Elhamdülllillah
Allah razı olsun canım
Benim her yerde öyle oluyor bir kere büyük bir yerde o zamanlar şu MP3 dinlemek için minik cihazlar varya onlar yeni çıktı elime aldigimla alarm ötmesi bir oldu herkes bana bakınca nasıl utandım
Ay inşallah hayırlı haberler gelirsem partilerizHadi hayirlisiyla saglicakla
Ben senin profil foto dan öyle bir isteğin olduğunu düşünmeye başlamıştım hadi yazmayayım dedim şimdi duramadim :))Hadi hayirlisiyla saglicakla
Evet en güzel kabak tatlisinda gidiyor ceviz üzerine tahinDogrudur cnaım ceviz deyince tatlı geldi aklıma :))))