Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Çok çok sağol canım inşallah orda iyidir.Kemoterapiye gitmek için giydirmek istedim giyinmek istemiyordu işkembeciye mi göturcen yoksa beni dedi evet giyin göturcem dedim kandirdim:KK43:
Hastaneye gidince çok kizmisti umarım beni affetmistir..:KK61:
Kusura bakmayın böyle içim.doldu bugün gene.:KK42:
Rabbim rahmetiyle muamele etsin inşaAllah.. Kalanlara bol sabırlar versin..

Yasminimm , hanifem , eses’İm
Ve diğer arkadaşlarım hep dualarımda .
Rabbım hepimize hayırlı vakitte , hayırlı evlatlar nasip etsin :dua:
Aminnn aminn aminn ben aklıma gelenleri duama katıyorum ama gelmeyenler için zaten isteyen herkese diyorum.. Hayırlısıyla inşaAllahh canlarımızz..

:KK70: k k ugruna atmisin onlari ora msj yazyon burda git bak kardan adama donusmeden bu sogukta dondular kiz su bile buz olmusdur simdi:rolleyes:
Şuan evin içinde ben kısa kollu normalde çocuklar atletle duruyor çok sıcak oluyor bizim ev :))

Sadece aileler bilir . Annem , ablalarom , eşimin annesi babası okadar .
Annem zaten hissediyorsa söylemeye çekiniyor kıyamam :)
aynen oyle yap onlar bilsinde diger akraba vs karnin cikana kadar bilmesin benimde ilk bebegim karnimda öldu 2.olunca solemedim cogu kisiye gerci yine saklanmiyo duyuyolar ama isteyen var istemeyen varr.

gurtmingotam gurtmingotam yapma etme sen bizden küçüksün dedim dinlemedi :KK67:

gurtmingotam gurtmingotam :halay::halay::halay:En çıtırımız,en beceriklimiz(yaşına göre bomba),en çok kesintisiz katılanımız:halay:
Beyaz show'da sahneye çağırır gibi oldu:KK70:

Çok kalabalığız:KK70:
Vuslat Aslı'yı görsen 15 yaşında gibi görünüyor.O yaşta bu kadar beceri:nazar:Hayranım kendisine:KK45:
gurtmingotam gurtmingotam :KK15:
internetlerim bitiyor benim abla yaa :KK43: Perşembe günü yenilenecek eşimden çekiyrum internet bazen bakıp çıkıyorum kulaklarım baya çınladı sağdan sağdan :KK22:

X