- 24 Eylül 2018
- 97.246
- 292.606
Sen bir dene bakalimYok o kadar iddialı olmayalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen bir dene bakalimYok o kadar iddialı olmayalım
Evet onlarda oynasın ne olacak sanki çorbaları eritmek lazımÇekemiyolla bizii
Bonus kankimiz oluyor.Bizi sormaya gelmiş yoksa o yemeklerle pek ilgilenmezYok canım seni püskürtürmüyüm ben bizim bonus için dedim sizden herkes gelebilir
Yılaaaaaaann sssss sinirim bozuldu tövbe estağfirullahBu oğlan da çok komik ,özellikle Murat Övüç taklidi
Cidden kafaya koydum ama tarti bugün error verdi inAllah bozulmazSen bir dene bakalim
Ben okuyorum ama sürekli artıyorBu nedir arkadaş 45 sayfa ne konuştunuz
Doğru ya arada bende de oluyor
2 sayfa okudum atladım
Mikropsun sen olmazsa olmaz faydalı mikroplar var ya sen de benim canım. Çorbalar enfes. Antep yuvalamasi hiç yedin mi....muhteşem ötesi.....zaten biz Antepliler ona çorba demeyiz....Canımsın ablaaa bende seni hep görmek için buraya da çağırıyorum
Hoca sana taktı bugünKız buraya gelmedim 8.30 kendi takımıma geldim
Kim yapıyor bunuBen okuyorum ama sürekli artıyor
Allah affetsin,bir yanık deyişi varYılaaaaaaann sssss sinirim bozuldu tövbe estağfirullah
Çenesi düşük bir üyeyi çağırdılar ....malesef olan olduBen okuyorum ama sürekli artıyor
İyiyim canım teşekkür ederim hoşgeldin:)Nevreste merhaba nasılsın...Lilim seni seviyorsa ben de kesin severim diye düşündüm affına sığınarak. Konuyu takibe aldım. Katılmış oluyorum di mi bu durumda...
Bonus maske takıp gelmek zorunda...burada olduğunu biliyor artık...dikkatli olmak lazım. @Zipzip- merhaba Lilinin arkadaşıyım ben
Belden aşağı vurmak gibi olur sanki...bütün takım artı olursa zipzip bize bir beddua eder...üçlü rakamlarla takıma devam ederiz..Allah korusun canım...boş ver...
ama güzel oluyor arada yerip sevince zaten şeker bişey sevilmeyecek gibi değil ki :))Hoca sana taktı bugün
Dur atim burayaAllah affetsin,bir yanık deyişi var
Allah'tan işaret işte. Pili bitiyordur belkiCidden kafaya koydum ama tarti bugün error verdi inAllah bozulmaz
Okudukça yetişmek zorlaşıyor ama az kaldı sankiBen okumadım bu sefer fazla uçulmuşOkumaya kalkarsam şimdi bütün işim kalır
Dur atim buraya
Yok daha yeni pili ben çıkınca oluyor çocuklarda olmuyor bence bu bir işaretAllah'tan işaret işte. Pili bitiyordur belki
Tabi ki canım bak daimilerde pro olmayan yok.Hatta en son geçen ay katılım sayısı fazla olup hiç 1. olmayan bir arkadaşa pro üyelik verildi:)Umut var diyosun yaani abla