- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.806
Biz oynayarak zayifliyoriz bilmiyorlarÖyle miyiz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz oynayarak zayifliyoriz bilmiyorlarÖyle miyiz ?
Canım eşim yok kızları kursa gitmeleri için tranvayın oraya bıraktım sonra oğlumla biraz gezdik:)Yarına ıspanaklı kıymalı içli köfte yapacağım iç harcını hazırladım:)Nevreste nerdesiniz bak ben gidiyorum
Haftaya 70olursun senbu sondu 77.8 ile başlıyorum atıyorum bugünün tarihini
Ben helvalı mesajı kibledim tahrik var diye
Sefa doğanay onun taklidini yaparken öyle diyor belkide doğaçlamadırÖyle mi diyormuş ? Kadın efsane ya
Ayda bir yapacağız bir şey olmaz:)Bak bende mezunum 3-4 aldım onuda yavaş yavaş geri vereceğim:)Hahaha kafalar aynı demek,bende mezun oldum gözümü buraya diktim yeniden liste yolu gözükecek gibi
Çekemiyolla biziiBiz oynayarak zayifliyoriz bilmiyorlar
Kız buraya gelmedim 8.30 kendi takımıma geldimDedim dinlemediler özellikle Zipzip- 08.30 da gelmiş benden duymuş olma
Benim sadece mutfak düzene girdi çamaşır asacağım şimdi :))Ben hepsini yaptım bir ütü kaldı:)
Allah iyilik versin kolaylıklar versin inşaAllah :)İyiyim tatlım Evet önce çamaşır asıcam sonra kuruyanları ütü:)
Teşekkür ederim Evvab...yok canım o bizim şişkoluğumuz bayıldım çorbalara. Hanımlar bir taraftan kültürümüzü tanıtıyor bir taraftan yaşatıyorlar.Gonulden tebrik ediyorum sizleri...cansiniz gerçekten ..
Canım benim çocukluğum Erzurum'da geçti ondan çok iyi biliyorum.Çok seviyoruz tanıtmak istedim:)Nevreste aşotu muuu
Anne tarafım erzurumlu yaaa görünce bi duygulu oldum
Herkeslerin ellerine sağlık
ve yine burdaGidiyorum diyor hala burada
Yok o kadar iddialı olmayalımHaftaya 70olursun sen
Allah razı olsun, inşaAllah sizleride bekleriz önümüzdeki kategorilerdeTeşekkür ederim Evvab...yok canım o bizim şişkoluğumuz bayıldım çorbalara. Hanımlar bir taraftan kültürümüzü tanıtıyor bir taraftan yaşatıyorlar.Gonulden tebrik ediyorum sizleri...cansiniz gerçekten ..
Aynen ablam okumaklan mesgul:))ve yine burda
Sefa doğanay onun taklidini yaparken öyle diyor belkide doğaçlamadır
2.15 dk da o espri var
Bende aldım karnabahar abla :)Karnabahar 4 veya 5 lira:)
Ispanak düşmüş 3.5 liraya aldım.2-3 hafta önce 8 olmuştu:)