- 24 Eylül 2018
- 97.246
- 292.606
Hadi diyor,başlaYok daha yeni pili ben çıkınca oluyor çocuklarda olmuyor bence bu bir işaret
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi diyor,başlaYok daha yeni pili ben çıkınca oluyor çocuklarda olmuyor bence bu bir işaret
Evet,tatlı sohbeti çokama güzel oluyor arada yerip sevince zaten şeker bişey sevilmeyecek gibi değil ki :))
Tabi ki canım:)Yani katilip surekli kazanmasakdami:))
TamamŞarjım bitiyor geliyoruj
Canım gelin her zaman bekleriz
Sıkıyosa ilgilensin@Bonus kankimiz oluyor.Bizi sormaya gelmiş yoksa o yemeklerle pek ilgilenmez
Mesela bu yazdığını da kızların alıntılarında gördüm o derece hızlılarBen okuyorum ama sürekli artıyor
Yemedim bebişim bi gün senin elinden yeriz inşallahMikropsun sen olmazsa olmaz faydalı mikroplar var ya sen de benim canım. Çorbalar enfes. Antep yuvalamasi hiç yedin mi....muhteşem ötesi.....zaten biz Antepliler ona çorba demeyiz....
BitmiyorduuuuOkudukça yetişmek zorlaşıyor ama az kaldı sanki
Profilinde 2 veya 3 görünüyor:)Diğer üyelikler buna dahil değildir:)Ben varım yarışmaya kaçıncı katılışım yarışma sayesinde hiç pro olmadım bir arkadaşım hediye etmişti
Keşke yazsaydın yapılmayan kolay çorba vardı:)Kacmazdı hatta bu hafta içi yazacaktım sana müsaittim ama cesaret edemedim
Valla taktı bugün tek konusan benim kendi hiç konusmadıHoca sana taktı bugün
Bıyakmaaaaam sen nire ben ora . Kız sendemi konyadasın daha önce niye duymadımya ben zaar arabası yapmandan bilmeliydim .Çiçek bamya Blue_Peri bırak peşimi
Evet yakında dile gekecekHadi diyor,başla
Sayfa sayıları azalıyor gittikçeValla taktı bugün tek konusan benim kendi hiç konusmadı
Yani çok konuşana mı yoksa her kategoriye katılanamı verildi ona göre çocuğu sürekli uyuma moduna alıp burdan çıkmayacağımdaTabi ki canım bak daimilerde pro olmayan yok.Hatta en son geçen ay katılım sayısı fazla olup hiç 1. olmayan bir arkadaşa pro üyelik verildi:)
Tamam bekleriz:)Inşallah takımdan fırsat bulabilirsem gelirimm :))
Hafta sonları sessiz oluyor o yüzden sabah uzun süre burdaydım :)))
Yaaa tesekkür ederimama güzel oluyor arada yerip sevince zaten şeker bişey sevilmeyecek gibi değil ki :))
Elimde malzeme oldukca firsat buldukca varimm:)))Tabi ki canım:)
Duydun konuştuk ya ben ilçedeyim dedim hattaBıyakmaaaaam sen nire ben ora . Kız sendemi konyadasın daha önce niye duymadımya ben zaar arabası yapmandan bilmeliydim .
Hadi inşaallahbu sondu 77.8 ile başlıyorum atıyorum bugünün tarihini
Bu hafta düştü:)Ben geçen hafta 6 liraya aldım ıspanağı