- 24 Eylül 2018
- 97.251
- 292.608
Dondurma ilaveliBen helvalı mesajı kibledim tahrik var diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dondurma ilaveliBen helvalı mesajı kibledim tahrik var diye
3gun ismini andim al diye diye ahaha masta masta dedi bi baktim oglen ugradi eve verdi bana al 3kioo aldim sana diye:))))Fena mı oldu dersin
DeğilmiyizÖyle miyiz ?
Ben de çamaşır asmaya gidiyorum, sonra da ütü varBen kaciyorum camasir asmaya, simdi dondudugumde 150 mesaj birikir kesin
Hişt sussana
Elhamdülillah ablacım pazar günün mahmurluğunu yaşıyoruz oğlumla :)Ne haber canım
Öyle mi diyormuş ? Kadın efsane yaDeğilmiyiz
Canan Karatay gibi 60 kg üstü bana soru sormasın
Inşallah takımdan fırsat bulabilirsem gelirimm :))Dah sık bekliyorum kaptanım:)
Karnabahar 4 veya 5 lira:)Ben de şimdi gideceğim markete geçen ay kemer sıkma politikasına geçtiğimizi söylemiştim bu sayede 3 çeyrek koydum kenara... düzenli ve akıllıca alışveriş yapınca çok da güzel birikim yapabiliyor muşuz :) şimdi eve yine bi 10 günlük yemek yapabileceğim kadar alışveriş yapacağım :) aklım da ne yapsam akşama acaba sorusu vardı benim... karnabahar düştüyse kızartmasını yapmayı düşünüyorum bir de patates ezmesi
Dedim dinlemediler özellikle Zipzip- 08.30 da gelmiş benden duymuş olmaBen oyle abla, alintilara baktim sadece amma yazmislar masallah
Olsun canım takımlar bugünler için var burdan çıkar oraya gideriz bu döngü böyle devam ederHişt sussana
Seyyyu immm ben zayifim ki
Ben hepsini yaptım bir ütü kaldı:)Bende biraz kacayim süpürge açacağım yemek yok ortalığı toparlayayum
Akşama çocuklar yıkanacak
Allah emanet olun
Soyleyin oy vermekte kararsız olan olursa üstten 6. Ya versinler
İyiyim tatlım Evet önce çamaşır asıcam sonra kuruyanları ütü:)Elhamdülillah ablacım pazar günün mahmurluğunu yaşıyoruz oğlumla :)
Sen nasılsın ne yapıyorsun ütümü
Inşallah ablacım bende mezun oldum simdi diğer kızları mezun etcem bakalım :))Çok teşekkür ederim canim. İnşallah takımlardaki bütün kızlar tez zamanda mezun olur.
Çok hoşsohbettir bizim kız...şeytan tüyü var...bağımlılık yapıyor bir gün gelmezse özlüyorsun...
bu sondu 77.8 ile başlıyorum atıyorum bugünün tarihiniMiniğin yaptığını yapmayın diyetteki arkadaşlar
Gidiyorum diyor hala buradaTüm ekip devam bir daha ki kategori
Ben geçen hafta 6 liraya aldım ıspanağıKarnabahar 4 veya 5 lira:)
Ispanak düşmüş 3.5 liraya aldım.2-3 hafta önce 8 olmuştu:)