- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.776
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tenceresiz kaldim anne ağır tahrik var
Aşotu bulursan dene canım:)Bende aslen erzurum Nevreste ablam memleketimin yemegi hic yemedim ama:))
Profilinde 2 veya 3 görünüyor:)Diğer üyelikler buna dahil değildir:)
Malzeme işini sen halledersin "canım çok çekti" diyerek yolunu bulmuşsun zatenElimde malzeme oldukca firsat buldukca varimm:)))
Antepli misiniz ben Antep'te yaşıyorum:)Mikropsun sen olmazsa olmaz faydalı mikroplar var ya sen de benim canım. Çorbalar enfes. Antep yuvalamasi hiç yedin mi....muhteşem ötesi.....zaten biz Antepliler ona çorba demeyiz....
Kacırdım deseneKeşke yazsaydın yapılmayan kolay çorba vardı:)
Sen olabilir misinKim yapıyor bunu
Müebbet diyete mahkum olacakTenceresiz kaldim anne ağır tahrik var
Valla taktı bugün tek konusan benim kendi hiç konusmadı
Benimde çenem düşük problem değilÇenesi düşük bir üyeyi çağırdılar ....malesef olan oldu
Sahimi kız yeminle hatırlamıyorum tövbe bismillah. İlçesi nere beysehirmiydi öyle bişi hatırladım simdiDuydun konuştuk ya ben ilçedeyim dedim hatta :45;
Sayfa sayıları azalıyor gittikçe
Hoşun ötesinde hoş buldum gerçekten. Hep sağlıklı keyifli olmanızı dilerim. Sayfada tanıdıklar olunca da laf lafı açtı mülteci gibi hissetmedim kendimi. 8.takimdayim bu hafta mezun oldum. Mutluyum kelebek gibi geziyorum böyleİyiyim canım teşekkür ederim hoşgeldin:)
Estağfurullah canım gel her zaman beklerim.Yarışmaya katılman şart değil sohbete bile dahil olabilirsin:)Bizde diyette yaparız,yemekte yaparız.Her telden sohbet ederiz:)
Çok konuşulsaydi ilk yarışmada aliridmYani çok konuşana mı yoksa her kategoriye katılanamı verildi ona göre çocuğu sürekli uyuma moduna alıp burdan çıkmayacağımda
Sıkıyosa ilgilensin
Mesela bu yazdığını da kızların alıntılarında gördüm o derece hızlılar
Yemedim bebişim bi gün senin elinden yeriz inşallah
Bitmiyorduuuu
Gördünmü bak abla ben biliyorum kimi kimle tanıştıracağımı ElhanAntepli misiniz ben Antep'te yaşıyorum:)
Boşa yavruya işkence etme diyosunÇok konuşulsaydi ilk yarışmada aliridm