Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Ben senden yarım saat daha fazla uyuyorum:21:
Bizimkiler de kahvaltı yapmıyor sadece zorla sıcak süt içirtiyorum:)

deynepnaz deynepnaz 'da:KK53:
Uyumak değil ya sabah karanlıkta dışarı çıkmak problem oluyor:)Arabadan çok çektim bu kış:KK70:
Buz tutmasındından,sis,kar,buhar:KK45:İlerleyen saatlerde hava açılıyor:)

Uyumak değil ya sabah karanlıkta dışarı çıkmak problem oluyor:)Arabadan çok çektim bu kış:KK70:
Buz tutmasındından,sis,kar,buhar:KK45:İlerleyen saatlerde hava açılıyor:)
Evet ya o taraflar hâlâ karlı, bir yerde 10 metreyi bulmuş kar kalınlığı:KK35:Niye o kadar erken okul saati ki, yazık öğrencilere karanlıkta çıkıyorlar evden.

Kaç model abla :/
Eski canım 2009 model:)Eşim kullanmıyor genelde bende öğrenme aşamasında çarpa çarpa öğrendiğim için değiştirmiyoruz.Bu yıl sonu değiştirebiliriz:)
Ama çalışmasında falan sıkıntı değil canım camlar sabah hep buz tutuyor veya kapılar onunla çok uğraştım bu yıl:KK43:

Evet ya o taraflar hâlâ karlı, bir yerde 10 metreyi bulmuş kar kalınlığı:KK35:Niye o kadar erken okul saati ki, yazık öğrencilere karanlıkta çıkıyorlar evden.
O kadar kar yağmadı ama ben tepede bir yerdeyim sis hiç bitmedi:)Buz ve don çok oldu :)Seneye değişecekmiş inşaallah değişir:)

Tabii ki :KK45:,özlenilmeyi severim :KK74:

Ödev yapıyor rahatsız etme:sus:
Ödev yoktu dün :ıslık:

Hıı ben de ödev olarak çorba yapıyor anladım:KK45:
Bu saate ödev mi kalır deynepnaz deynepnaz :KK53: Ben okuldan gelince yaptırıyorum hemen sonra rahat rahat dinleniyor:)
Akşama kadar okulda zaten çocukceğiz,dinlensin biraz :confused:

Ben senden yarım saat daha fazla uyuyorum:21:
Bizimkiler de kahvaltı yapmıyor sadece zorla sıcak süt içirtiyorum:)

deynepnaz deynepnaz 'da:KK53:
Bugün de gardrop temizliğine giriştim ,bayağı karışmış:skandal:

X