- 16 Ağustos 2010
- 293.103
- 603.051
- 43
Haklısın senin çorba assolistAma yapmayacak olursan mutlaka haber ver:)günaydın :) assolistler en son çıkar bilirsin :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısın senin çorba assolistAma yapmayacak olursan mutlaka haber ver:)günaydın :) assolistler en son çıkar bilirsin :))
Reelde altın pek kullanmıyorumKK dakiler yetiyor
Altınlarından gözlerim kamaştı ekranın parlaklığını kıstım nevo doğru söyle altın dişin de var mı?
Bugün çorba sırası kimde
Domates çorbası kategoriye uygun değil yani kabul etmiyoruz:)Ben domates çorbası ile katılırdım ama mevsimi değil:))) zaten sonuncu olurum ondan riske girmiyorum :)
hahhahha birde en kolay çorba ile katılsak kabulde olmuyor ben yarma buğday katar yöresel yaparım onuDomates çorbası kategoriye uygun değil yani kabul etmiyoruz:)
Başka çorba bulalım niyetlenmişken:)Belki talih yanında olur:)
Elimde yöresel çorba var vereyim hemde yarmalı:)hahhahha birde en kolay çorba ile katılsak kabulde olmuyor ben yarma buğday katar yöresel yaparım onu
ya bak biliyorum yarma nohut :))) yok yok ya birinci olamayacağım için çok yetenekli arkadaşların arasında hiç almayayım :))) katılan arkadaşlara başarılar ben oy kullanmaya geliirmElimde yöresel çorba var vereyim hemde yarmalı:)
Tamam teşekkür ederizya bak biliyorum yarma nohut :))) yok yok ya birinci olamayacağım için çok yetenekli arkadaşların arasında hiç almayayım :))) katılan arkadaşlara başarılar ben oy kullanmaya geliirm
çarşamba misafirim var, o gün yaptım yaptım :)) yapamadım senindir.Haklısın senin çorba assolistAma yapmayacak olursan mutlaka haber ver:)
Tamam canım tekrar haber verirsin isteyenlere veririm:)çarşamba misafirim var, o gün yaptım yaptım :)) yapamadım senindir.
Ben senden yarım saat daha fazla uyuyorum6'da kalkıyoruz.Kahvaltı yapmıyorlar.Çantalarına börek,poğaça,tost,kuruyemiş meyve falan koyuyorum:)Ama 2 günde bir çıkmadan eşime kahvaltı hazırlayıp çıkıyorum:)
deynepnaz 'daBugün çorba sırası kimde
Uyumak değil ya sabah karanlıkta dışarı çıkmak problem oluyor:)Arabadan çok çektim bu kışBen senden yarım saat daha fazla uyuyorum
Bizimkiler de kahvaltı yapmıyor sadece zorla sıcak süt içirtiyorum:)
deynepnaz 'da
Evet boşta kaldı beklediğim tarif farklı çıktı:)Tarif arayan varsa hemen haber salalim yarma li tarif varmış nevo da :))
Kaç model abla :/Uyumak değil ya sabah karanlıkta dışarı çıkmak problem oluyor:)Arabadan çok çektim bu kış
Buz tutmasındından,sis,kar,buharİlerleyen saatlerde hava açılıyor:)
Evet ya o taraflar hâlâ karlı, bir yerde 10 metreyi bulmuş kar kalınlığıNiye o kadar erken okul saati ki, yazık öğrencilere karanlıkta çıkıyorlar evden.Uyumak değil ya sabah karanlıkta dışarı çıkmak problem oluyor:)Arabadan çok çektim bu kış
Buz tutmasındından,sis,kar,buharİlerleyen saatlerde hava açılıyor:)
Eski canım 2009 model:)Eşim kullanmıyor genelde bende öğrenme aşamasında çarpa çarpa öğrendiğim için değiştirmiyoruz.Bu yıl sonu değiştirebiliriz:)Kaç model abla :/
O kadar kar yağmadı ama ben tepede bir yerdeyim sis hiç bitmedi:)Buz ve don çok oldu :)Seneye değişecekmiş inşaallah değişir:)Evet ya o taraflar hâlâ karlı, bir yerde 10 metreyi bulmuş kar kalınlığıNiye o kadar erken okul saati ki, yazık öğrencilere karanlıkta çıkıyorlar evden.
Tabii ki ,özlenilmeyi severimdeynepnaz özleyebilirmiyim
Ödev yoktu dünÖdev yapıyor rahatsız etme
Akşama kadar okulda zaten çocukceğiz,dinlensin birazHıı ben de ödev olarak çorba yapıyor anladım
Bu saate ödev mi kalır deynepnaz Ben okuldan gelince yaptırıyorum hemen sonra rahat rahat dinleniyor:)
Bugün de gardrop temizliğine giriştim ,bayağı karışmışBen senden yarım saat daha fazla uyuyorum
Bizimkiler de kahvaltı yapmıyor sadece zorla sıcak süt içirtiyorum:)
deynepnaz 'da