Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ya bak biliyorum yarma nohut :))) yok yok ya birinci olamayacağım için çok yetenekli arkadaşların arasında hiç almayayım :))) katılan arkadaşlara başarılar ben oy kullanmaya geliirm
ya bak biliyorum yarma nohut :))) yok yok ya birinci olamayacağım için çok yetenekli arkadaşların arasında hiç almayayım :))) katılan arkadaşlara başarılar ben oy kullanmaya geliirm
6'da kalkıyoruz.Kahvaltı yapmıyorlar.Çantalarına börek,poğaça,tost,kuruyemiş meyve falan koyuyorum:)Ama 2 günde bir çıkmadan eşime kahvaltı hazırlayıp çıkıyorum:)
Uyumak değil ya sabah karanlıkta dışarı çıkmak problem oluyor:)Arabadan çok çektim bu kış
Buz tutmasındından,sis,kar,buharİlerleyen saatlerde hava açılıyor:)
Uyumak değil ya sabah karanlıkta dışarı çıkmak problem oluyor:)Arabadan çok çektim bu kış
Evet ya o taraflar hâlâ karlı, bir yerde 10 metreyi bulmuş kar kalınlığıNiye o kadar erken okul saati ki, yazık öğrencilere karanlıkta çıkıyorlar evden.
Eski canım 2009 model:)Eşim kullanmıyor genelde bende öğrenme aşamasında çarpa çarpa öğrendiğim için değiştirmiyoruz.Bu yıl sonu değiştirebiliriz:)
Ama çalışmasında falan sıkıntı değil canım camlar sabah hep buz tutuyor veya kapılar onunla çok uğraştım bu yıl
Evet ya o taraflar hâlâ karlı, bir yerde 10 metreyi bulmuş kar kalınlığıNiye o kadar erken okul saati ki, yazık öğrencilere karanlıkta çıkıyorlar evden.