- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 gün önce ekledim kuzum ya
Geçmiş olsun canım Havalar bi iyi bi kötü hemen denge bozulabiliyor.İyi akşamlar hanımlar boğazım batmaya başladı bu gün sanırım hasta olacağım Şükür bu kış çok sık hasta olmadık az kaldı zaten Mart’ı da çıkardık mı havalar ısınır
Sen yapsaydın bari NevoşBugün çorba yok mu
Geçmiş olsun canımİyi akşamlar hanımlar boğazım batmaya başladı bu gün sanırım hasta olacağım Şükür bu kış çok sık hasta olmadık az kaldı zaten Mart’ı da çıkardık mı havalar ısınır
Ben artık fasulyeden olduğum için son günler yapacağımSen yapsaydın bari Nevoş
Adam sevmesende olur diyecek
Geçmiş olsun canım Havalar bi iyi bi kötü hemen denge bozulabiliyor.
Sağolun Kızlar güneşe aldanmamak lazımGeçmiş olsun canım
Senin ki eski ise benimki hurda o zaman 2000 model :))Eski canım 2009 model:)Eşim kullanmıyor genelde bende öğrenme aşamasında çarpa çarpa öğrendiğim için değiştirmiyoruz.Bu yıl sonu değiştirebiliriz:)
Ama çalışmasında falan sıkıntı değil canım camlar sabah hep buz tutuyor veya kapılar onunla çok uğraştım bu yıl
Olsun ya ayağımızı yerden kesiyor:)Senin ki eski ise benimki hurda o zaman 2000 model :))
İkjci oyu belli değilKazen'in oyu belli
Benim mezelerden kabağa da yorum yapmıştı oy verecek sanmıştımNevreste ,Kazen'e söyle küstüm Onunla Biz Konya yemekleri yapmıyoruz diye mi tariflerimizi beğenmiyor ,yorum yapmıyor
Özledim zaten yokluğun hemen belli oluyor senin ve @Smile Forever kuzumun
Şükür ama eşim satmayı dusunuyor satsa üzerine en az 15-20 bbn lirapara lazım diyorum satma arabası kalmayalim servis parası çok maalesefOlsun ya ayağımızı yerden kesiyor:)
Aynen benim eşimde istiyor ama ben izin vermiyorum.Zaten o kullanmıyor bende çarpa çarpa rahat rahat kullanıyorumŞükür ama eşim satmayı dusunuyor satsa üzerine en az 15-20 bbn lirapara lazım diyorum satma arabası kalmayalim servis parası çok maalesef
Ben bir kere tampon çarptım şükür zaten geri geri hiç parketmigorim carparim diye o yüzden hiç park yeri nde sikijti yaşamıyorum nerede kamyon girecek kadar yer var oraya park ediyorumAynen benim eşimde istiyor ama ben izin vermiyorum.Zaten o kullanmıyor bende çarpa çarpa rahat rahat kullanıyorum
Bende bekledim bekledim çıktımBen misafirliğe aradan çıkartıp geldim nerede marifetli hatunlar
Tam sopalik bunlarBende bekledim bekledim çıktım