- 2 Şubat 2015
- 14.625
- 62.309
günaydın :) assolistler en son çıkar bilirsin :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın :) assolistler en son çıkar bilirsin :))
Sabrın öneminede vurgu yapılıyor tabiiki :)Burda yani hiç bir dua geri çevrilmez
Deniliyor hep dua hep dua
Bir tane de sen ekle :)vayyy ne çorbalar eklenmiş
bende geçti.dilim yandı benimBir tane de sen ekle :)
Neden kibende geçti.dilim yandı benim
mezeler yaktı beni.aslında ilk yarışma biraz acemiliğe geliyor.azcık hırslanmam lazım .sanırım oy kullanmak bana daha uygunNeden ki
Bak oylama sistemi değişebilir yani debgelerde değişebilir katil bence kaçırma fırsatımezeler yaktı beni.aslında ilk yarışma biraz acemiliğe geliyor.azcık hırslanmam lazım .sanırım oy kullanmak bana daha uygun
geçen yarışmadada beni gaza getirmiştinBak oylama sistemi değişebilir yani debgelerde değişebilir katil bence kaçırma fırsatı
Ben sabah 6:45 te gittim yeni geldim:)
Bizimde bu saatte olsa keşke:)
amin inşallah hayırlısıyla canım sağolHayırlısı olsun canım, olur İnşaAllah
Bende geliyorum hep güzel oluyor amageçen yarışmadada beni gaza getirmiştin
Gelen gidemiyor seni de birakmayiz öğrenirsin ki zorluğu yok :))Öncelikle hayırlı olsun.
ben çok fazla beceremem yemek işini ama burada gördüğüm kadarıyla hanımlarımızın maşallahı var ne mutlu sizlere
6'da kalkıyoruz.Kahvaltı yapmıyorlar.Çantalarına börek,poğaça,tost,kuruyemiş meyve falan koyuyorum:)Ama 2 günde bir çıkmadan eşime kahvaltı hazırlayıp çıkıyorum:)Hayırlısı olsun canım, olur İnşaAllah
Off çok erkenmiş, sen 5de kalkıyorsundur herhalde