- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.760
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi canım sağol:)Iyiyim ablacm sen nasilsin nabiyorsun
AminHayırlı sabahlar :)Eki Görüntüle 2233703
Nevoşum ne haberGünaydın Hayırlı Cumalar
İyi canım sağol senden ne haberNevoşum ne haber
İyidir Nevoşum Çocukları okula bıraktım eve gidiyorum sallana sallanaİyi canım sağol senden ne haber
Ben sabah 6:45 te gittim yeni geldim:)İyidir Nevoşum Çocukları okula bıraktım eve gidiyorum sallana sallana
Günaydın Canom:)Günaydın kızlaarr
bu ay da çöp boşa gitti tam vaktinde geldi maşallahh.. artık hormonlu spiralden mi taktırsam acaba... boş boş bu sancıları çekmesem.. şiddeti yoğunluğu için, işe yaradığını duydum.. bilen var mı?
Kaçta başlıyor orada, niye o kadar erken Burada 8:40da derse girişBen sabah 6:45 te gittim yeni geldim:)
Bizimde bu saatte olsa keşke:)
Kızların 6:50 oğlumun 7:10 da başlıyor:)Kaçta başlıyor orada, niye o kadar erken Burada 8:40da derse giriş
günaydınlar....SUHAN nerelerdesun
Hayırlısı olsun canım, olur İnşaAllahGünaydın kızlaarr
bu ay da çöp boşa gitti tam vaktinde geldi maşallahh.. artık hormonlu spiralden mi taktırsam acaba... boş boş bu sancıları çekmesem.. şiddeti yoğunluğu için, işe yaradığını duydum.. bilen var mı?
Off çok erkenmiş, sen 5de kalkıyorsundur herhaldeKızların 6:50 oğlumun 7:10 da başlıyor:)
Tabi daha erken çıkıyoruz:)
Hayırlısı olsun canım :)Günaydın kızlaarr
Senin yokmu çorban :)vayyy ne çorbalar eklenmiş