- 16 Ağustos 2010
- 293.103
- 603.051
- 43
O zaman niye gelmedinTabii ki ,özlenilmeyi severim
Ödev yoktu dün
Akşama kadar okulda zaten çocukceğiz,dinlensin biraz
Bugün de gardrop temizliğine giriştim ,bayağı karışmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman niye gelmedinTabii ki ,özlenilmeyi severim
Ödev yoktu dün
Gündüz evde yoktum ,akşam da yemekte hamsi vardı,mutfağı kırkladım Erken uykum geldi ,uyumuşum.O zaman niye gelmedin
İyi madem ne diyelimGündüz evde yoktum ,akşam da yemekte hamsi vardı,mutfağı kırkladım Erken uykum geldi ,uyumuşum.
2. sönem saatler değişecek deniyordu, bütün illerde derse giriş 9 olacakmış. Bir daha ki döneme kaldı o zaman:)O kadar kar yağmadı ama ben tepede bir yerdeyim sis hiç bitmedi:)Buz ve don çok oldu :)Seneye değişecekmiş inşaallah değişir:)
Gelince yaptırmazsam uyuyor :) Kalkınca da ayılamıyor hemen, geçe kalıyor dersi:)Tabii ki ,özlenilmeyi severim
Ödev yoktu dün
Kazen'in oyu belliNevreste ,Kazen'e söyle küstüm Onunla Biz Konya yemekleri yapmıyoruz diye mi tariflerimizi beğenmiyor ,yorum yapmıyor
Benim kız akşam yatmaz sabah kalkmaz denilenlerdenGelince yaptırmazsam uyuyor :) Kalkınca da ayılamıyor hemen, geçe kalıyor dersi:)
Yarın da camları silersin
Versiiin ,sanki oy verdiği 1.mi oluyorKazen'in oyu belli
Havalar bozuk, cam silinmez bu havadaBenim kız akşam yatmaz sabah kalkmaz denilenlerden
İçimi mi okudun ,düşünüyordum zaten cam silmeyi
Versiiin ,sanki oy verdiği 1.mi oluyor
İçerden silerim ,dışardan da üstünkörü.Havalar bozuk, cam silinmez bu havada
Oyu 5 oy sayılsa hadi neyse
Camları sonra silersin çorba yap senİçerden silerim ,dışardan da üstünkörü.
Özledim zaten yokluğun hemen belli oluyor senin ve Smile Forever kuzumunTabii ki ,özlenilmeyi severim
Ödev yoktu dün
Etiket yapmamı ister misin net görsünNevreste ,Kazen'e söyle küstüm Onunla Biz Konya yemekleri yapmıyoruz diye mi tariflerimizi beğenmiyor ,yorum yapmıyor
Okullar yapılıyor onların bitmesi bekleniyor:)2. sönem saatler değişecek deniyordu, bütün illerde derse giriş 9 olacakmış. Bir daha ki döneme kaldı o zaman:)
Gelince yaptırmazsam uyuyor :) Kalkınca da ayılamıyor hemen, geçe kalıyor dersi:)
Yarın da camları silersin