- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.745
Elime dolanan olmasa bende el işi yapıyorum normalde en son ne zaman aldım elime hatırlamıyorumYok ben sıkılıyorum boş duramam:)
Bende öyle laminasyon yaptırırım en kötü ihtimal renkli çıktı alıp pvc yaptırırım :)Ben onların çıktısını alıp laminasyon yapıyorum sen nasıl yapacaksın:)
Öyle dantel,örgü beni bozar ben antin kuntin işeri severimElime dolanan olmasa bende el işi yapıyorum normalde en son ne zaman aldım elime hatırlamıyorum
O zaman olur:)Bende öyle yapıyorum:)Bende öyle laminasyon yaptırırım en kötü ihtimal renkli çıktı alıp pvc yaptırırım :)
Türkçe konuş nevo benim dildenBen onların çıktısını alıp laminasyon yapıyorum sen nasıl yapacaksın:)
Pvc canım:)Türkçe konuş nevo benim dilden
Üzüyorsun beni ama şok ediyorsun hani insanın beyninden kaynar su dökülür ya öyle oldumSeni sinir etmeyi seviyorum:)Hakettin ne yapayım:)
İğne oyası çok havalı bence bende dantel sevmiyorum :// iğne oyası çok uzun sürsede çok asil bence ..Öyle dantel,örgü beni bozar ben antin kuntin işeri severim
Belki böyle daha çok seveceğim ne biliyorsun:)Üzüyorsun beni ama şok ediyorsun hani insanın beyninden kaynar su dökülür ya öyle oldumcanın sağolsun ya napiyim olan oldu :)
Üzüyorsun beni ama şok ediyorsun hani insanın beyninden kaynar su dökülür ya öyle oldumcanın sağolsun ya napiyim olan oldu :)
Hayırlı geceler canımHayırlı geceler
Hayırlı geceler canımHayırlı geceler
Beni seviyor musun?Belki böyle daha çok seveceğim ne biliyorsun:)
Onu biliyorum canım geçen sene anneler gününde bizim sınıfta da yapılmıştı bak şimdi aklıma geldi onu kim yaptı acep :))Pvc canım:)
Daha önce yaptım iğne oyası hatta birkaç tane tepsi örtüsü yaptım ve akıl işte elti,görümce ve anneme hediye götürdümİğne oyası çok havalı bence bende dantel sevmiyorum :// iğne oyası çok uzun sürsede çok asil bence ..
Nasıl anlattım beeee sanki bir spor gibi sanat gibi
Kırmızı tabağın altındaki suplayı dün ördüm konşu geldi bunu nerden aldın dedi :) ördüüüm dedim yok artık ne ara dedi yaparım ben dedimÖyle dantel,örgü beni bozar ben antin kuntin işeri severim
Biz her ay kullanıyoruz:)Aylık belgelerimiz var.Kitap kurdu falan :)Her ay farklı tasarım yapıyorum:)Geçen velilerden biri sordu nereye yaptırıyorsunuzOnu biliyorum canım geçen sene anneler gününde bizim sınıfta da yapılmıştı bak şimdi aklıma geldi onu kim yaptı acep :))
Bende seni çok seviyorum, ablam gibiÇok seviyorum