Biz görümceme gitmiştik yeni geldik :) yarında arkadaşa gideceğim..Ben buradayım siz yazmıyorsunuz diye geziniyorum:)Okul açıldı benim işler başladı.Haftaya etkinliğimiz var pcde hazırlık yapıyorum:)
Kızların okulu için mi neresi için onu anlamadım :/
Ayracın tasarısından banada göndersene hiç kitap ayracım yok :)Aynen canım teknolojik işler bende:)
Haftaya Dünya Kitap değiş tokuş günü var.14 Şubat'ta afiş yaptıracağız onu tasarlıyorum.Kitap ayracı,kitap içi kağıtları falan onları hazırlıyorum:)
Biz çok sosyaliz canım ben ondan okul açılınca çok yoğun oluyorum:)Bizim sınıf temsilcisi halt etsin valla bir para toplayacak ona da mirin kırın ediyor
Keşke senin gibi hızlı olsa
Ben de sabah okulda işim var öğleden sonra kursum başlıyor:)Biz görümceme gitmiştik yeni geldik :) yarında arkadaşa gideceğim..
Şu halam bir gitseydi gelişi ayrı dert kalışı ayrı
Genelde paint ile yapıyorum:)Ayracın tasarısından banada göndersene hiç kitap ayracım yok :)
Hangi programda yapıyorsun paintmi :)
Sana uymaz etkinliğimiz ile ilgili olacak sınıf okul adı vs yazıyor:)Ayracın tasarısından banada göndersene hiç kitap ayracım yok :)
Hangi programda yapıyorsun paintmi :)
Ahahhaha demek ki okulun da gülüşun ne güzel sevenin çokBiz çok sosyaliz canım ben ondan okul açılınca çok yoğun oluyorum:)
33 tane çocuğum daha var:)Okula geç kalsam merdivenlere dökülüyorlar.1 gün gitmezsem ertesi gün hesap soruyorlar:)
Çok canım sağolsunlarAhahhaha demek ki okulun da gülüşun ne güzel sevenin çok
Kurs ne kursu Allah kolaylık versin :)Ben de sabah okulda işim var öğleden sonra kursum başlıyor:)
Ben yapamam hiç öyle şeyler :)Genelde paint ile yapıyorum:)
Banada şöyle çiçekli böcekli bişey yaparmısın mailime atSana uymaz etkinliğimiz ile ilgili olacak sınıf okul adı vs yazıyor:)
Hay maşaAllahBiz çok sosyaliz canım ben ondan okul açılınca çok yoğun oluyorum:)
33 tane çocuğum daha var:)Okula geç kalsam merdivenlere dökülüyorlar.1 gün gitmezsem ertesi gün hesap soruyorlar:)
Wordpress kursuna başlayacağım:)Kurs ne kursu Allah kolaylık versin :)
Ben yapamam hiç öyle şeyler :)
Banada şöyle çiçekli böcekli bişey yaparmısın mailime at
Yani boş duran biri değilim sadece burada gezinmiyorum:)Hay maşaAllah
Ben sadece Burda birde evde oda oda geziyorum onun haricinde eşimin vardiyasında göre okula ben gidiyorumYani boş duran biri değilim sadece burada gezinmiyorum:)
Öyle olduğunu düşünmüyorum zaten.Yani boş duran biri değilim sadece burada gezinmiyorum:)
Yok ben sıkılıyorum boş duramam:)Ben sadece Burda birde evde oda oda geziyorum onun haricinde eşimin vardiyasında göre okula ben gidiyorum
İnşaAllah nasip olursa yaparsın biliyorum :)Wordpress kursuna başlayacağım:)
Ben çok seviyorum.Tüm belgeler,afişler,panolar benden çıkıyor:)
Vaktim olursa yaparım:)
Belki birgün yine severim:)Öyle olduğunu düşünmüyorum zaten.
Gözümde sen heryere yetişen eli hızlı hamarat becerikli sosyal bir kadınsın maşaAllah :)
Bide beni seveydin :)
Ben onların çıktısını alıp laminasyon yapıyorum sen nasıl yapacaksın:)İnşaAllah nasip olursa yaparsın biliyorum :)
Bende elim boş dursun istemem en kötü ihtimal tlf alırım elimeYok ben sıkılıyorum boş duramam:)
Seni sinir etmeyi seviyorum:)Hakettin ne yapayım:)Bende elim boş dursun istemem en kötü ihtimal tlf alırım elime
İmzama Nevreste beni sev yazacağım