- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.741
Görüyorum kızından genç duruyor maşallah :))Profil fotosunu göremiyormusun
İyi akşamlar abla nasılsın :))Hayırlı akşamlar
İyiyim canım sağol sen nasılsınİyi akşamlar abla nasılsın :))
İyi bende meyve yediriyorum çocuklara yatacaklar birazdan :))İyiyim canım sağol sen nasılsın
Afiyet olsun benimkiler çoktan yattı:)İyi bende meyve yediriyorum çocuklara yatacaklar birazdan :))
Siz erken kalkıyorsunuz abla ben benimkileri 8:30 da kaldırıyorumAfiyet olsun benimkiler çoktan yattı:)
Sen artık pek giremiyorsun galiba :)Afiyet olsun benimkiler çoktan yattı:)
Erken uyumaya çalışıyor bence yorduk bu kategoride çokSen artık pek giremiyorsun galiba :)
Olabilir sağolsun her sorunda yetişiyor :)Erken uyumaya çalışıyor bence yorduk bu kategoride çok
Aynen varya o olmasaOlabilir sağolsun her sorunda yetişiyor :)
Ben buradayım siz yazmıyorsunuz diye geziniyorum:)Okul açıldı benim işler başladı.Haftaya etkinliğimiz var pcde hazırlık yapıyorum:)Sen artık pek giremiyorsun galiba :)
Nerede hala oturuyorumErken uyumaya çalışıyor bence yorduk bu kategoride çok
PC işlerini sana mi yıkıyorlarBen buradayım siz yazmıyorsunuz diye geziniyorum:)Okul açıldı benim işler başladı.Haftaya etkinliğimiz var pcde hazırlık yapıyorum:)
Nerede hala oturuyorum
Aynen canım teknolojik işler bende:)PC işlerini sana mi yıkıyorlar
İnşaalalh uyumuşlardır:)kokay gelsin bende bizimkilerin yatırdım kız uyumadi oğlanlar uyudu sanırım sesi çıkmıyor ikisininde
Kızların okulu için mi neresi için onu anlamadım :/Aynen canım teknolojik işler bende:)
Haftaya Dünya Kitap değiş tokuş günü var.14 Şubat'ta afiş yaptıracağız onu tasarlıyorum.Kitap ayracı,kitap içi kağıtları falan onları hazırlıyorum:)
Canım ben oğlumun sınıf temsilcisiyim.Organizasyon ve etkinlikleri ben hazırlıyorum:)Kızların okulu için mi neresi için onu anlamadım :/
Bizim sınıf temsilcisi halt etsin valla bir para toplayacak ona da mirin kırın ediyorCanım ben oğlumun sınıf temsilcisiyim.Organizasyon ve etkinlikleri ben hazırlıyorum:)