Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Kırmızı tabağın altındaki suplayı dün ördüm konşu geldi bunu nerden aldın dedi :) ördüüüm dedim yok artık ne ara dedi yaparım ben dedim :KK70:
Dikkatli bakmadım bakayım bir
Biz her ay kullanıyoruz:)Aylık belgelerimiz var.Kitap kurdu falan :)Her ay farklı tasarım yapıyorum:)Geçen velilerden biri sordu nereye yaptırıyorsunuz:KK70:
Ahahahaha :))

İki insan birirnini kirdiginda uzun süre ayrı kalırlarsa yada küs kalırlarsa önceki sevgi gercek ise

Barışma da yeniden başlayan sevgi daha kuvvetli oluyor deneyimle sabit :super:
Bende tam tersini düşünüyorum gerçekten sevince kimseye küsülmüyor kedi gibi böyle geri geliyorum ben :KK70:

Bende tam tersini düşünüyorum gerçekten sevince kimseye küsülmüyor kedi gibi böyle geri geliyorum ben :KK70:
Yok ben kolay kolay küsen bı insan değilim ama bir kussrsem asır sürse yine de gelmem :))

Ben iki kişinin arasındaki sohbetten bahsediyorum eklemeye yapayım dedim yanlış anlama :*

Yok ben kolay kolay küsen bı insan değilim ama bir kussrsem asır sürse yine de gelmem :))

Ben iki kişinin arasındaki sohbetten bahsediyorum eklemeye yapayım dedim yanlış anlama :*
Küsmek ve darılmak için bahane aramak yerine sevmek ve sevilmek için çareler arayın diyor Mevlana :)
Neyi paylaşamayıp küselim ki bacım değil mi :)

X