- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.745
İki insan birirnini kirdiginda uzun süre ayrı kalırlarsa yada küs kalırlarsa önceki sevgi gercek iseBelki böyle daha çok seveceğim ne biliyorsun:)
İşte öyle isteyince bende çabucak yaparım yeter ki isteyelimKırmızı tabağın altındaki suplayı dün ördüm konşu geldi bunu nerden aldın dedi :) ördüüüm dedim yok artık ne ara dedi yaparım ben dedim
Bilemeyiz tabii ama gözden ırak gönülden ırak demişler gerçi ben seni artık maillede rahatsız ederim kapıdan kovsan bacadan misaliBelki böyle daha çok seveceğim ne biliyorsun:)
Aynen bunları 6ya tamamlayıp bide kolaladımmı oh mis gibiİşte öyle isteyince bende çabucak yaparım yeter ki isteyelim
Dikkatli bakmadım bakayım birKırmızı tabağın altındaki suplayı dün ördüm konşu geldi bunu nerden aldın dedi :) ördüüüm dedim yok artık ne ara dedi yaparım ben dedim
Ahahahaha :))Biz her ay kullanıyoruz:)Aylık belgelerimiz var.Kitap kurdu falan :)Her ay farklı tasarım yapıyorum:)Geçen velilerden biri sordu nereye yaptırıyorsunuz
CanımsınBende seni çok seviyorum, ablam gibi
Bende tam tersini düşünüyorum gerçekten sevince kimseye küsülmüyor kedi gibi böyle geri geliyorum benİki insan birirnini kirdiginda uzun süre ayrı kalırlarsa yada küs kalırlarsa önceki sevgi gercek ise
Barışma da yeniden başlayan sevgi daha kuvvetli oluyor deneyimle sabit
Yaparsın sen ne olacak 1 hafta sürmez:)Aynen bunları 6ya tamamlayıp bide kolaladımmı oh mis gibi
Yok ben kolay kolay küsen bı insan değilim ama bir kussrsem asır sürse yine de gelmem :))Bende tam tersini düşünüyorum gerçekten sevince kimseye küsülmüyor kedi gibi böyle geri geliyorum ben
Bir tasarım atölyesi falan kurarsan Nevreste Tasarım yap adını :)Biz her ay kullanıyoruz:)Aylık belgelerimiz var.Kitap kurdu falan :)Her ay farklı tasarım yapıyorum:)Geçen velilerden biri sordu nereye yaptırıyorsunuz
Benimle burada organizasyon işi yapmak isteyen çok ama zamanım yok.2-3 yıl sonra kendimi geliştirip bir şeyler yapabilirim:)Bir tasarım atölyesi falan kurarsan Nevreste Tasarım yap adını :)
Küsmek ve darılmak için bahane aramak yerine sevmek ve sevilmek için çareler arayın diyor Mevlana :)Yok ben kolay kolay küsen bı insan değilim ama bir kussrsem asır sürse yine de gelmem :))
Ben iki kişinin arasındaki sohbetten bahsediyorum eklemeye yapayım dedim yanlış anlama :*
Muhabbettinize gülüyorumGız ne gülüyosun üzüldüm beaaa üzüldüm
İnşaAllah Allah gönlüne göre versin :)Benimle burada organizasyon işi yapmak isteyen çok ama zamanım yok.2-3 yıl sonra kendimi geliştirip bir şeyler yapabilirim:)
Aynen öyle 3 günlük dünya iki günü kusersen neye yarar :)Küsmek ve darılmak için bahane aramak yerine sevmek ve sevilmek için çareler arayın diyor Mevlana :)
Neyi paylaşamayıp küselim ki bacım değil mi :)
Ben böyle saf aşık modundayım demiMuhabbettinize gülüyorum
Aynen kuzum küsmeye kalksak ohooAynen öyle 3 günlük dünya iki günü kusersen neye yarar :)
Rüyanda miniği görHayırlı geceler