Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Kırmızı tabağın altındaki suplayı dün ördüm konşu geldi bunu nerden aldın dedi :) ördüüüm dedim yok artık ne ara dedi yaparım ben dedim
Dikkatli bakmadım bakayım bir
Biz her ay kullanıyoruz:)Aylık belgelerimiz var.Kitap kurdu falan :)Her ay farklı tasarım yapıyorum:)Geçen velilerden biri sordu nereye yaptırıyorsunuz
Ahahahaha :))

İki insan birirnini kirdiginda uzun süre ayrı kalırlarsa yada küs kalırlarsa önceki sevgi gercek ise

Barışma da yeniden başlayan sevgi daha kuvvetli oluyor deneyimle sabit
Bende tam tersini düşünüyorum gerçekten sevince kimseye küsülmüyor kedi gibi böyle geri geliyorum ben

Bende tam tersini düşünüyorum gerçekten sevince kimseye küsülmüyor kedi gibi böyle geri geliyorum ben
Yok ben kolay kolay küsen bı insan değilim ama bir kussrsem asır sürse yine de gelmem :))

Ben iki kişinin arasındaki sohbetten bahsediyorum eklemeye yapayım dedim yanlış anlama :*

Yok ben kolay kolay küsen bı insan değilim ama bir kussrsem asır sürse yine de gelmem :))

Ben iki kişinin arasındaki sohbetten bahsediyorum eklemeye yapayım dedim yanlış anlama :*
Küsmek ve darılmak için bahane aramak yerine sevmek ve sevilmek için çareler arayın diyor Mevlana :)
Neyi paylaşamayıp küselim ki bacım değil mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…