• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Ben onların çıktısını alıp laminasyon yapıyorum sen nasıl yapacaksın:)
Bende öyle laminasyon yaptırırım en kötü ihtimal renkli çıktı alıp pvc yaptırırım :)

Bende öyle laminasyon yaptırırım en kötü ihtimal renkli çıktı alıp pvc yaptırırım :)
O zaman olur:)Bende öyle yapıyorum:)
Yarın hazırlayacağım:)

Seni sinir etmeyi seviyorum:)Hakettin ne yapayım:)
Üzüyorsun beni ama şok ediyorsun hani insanın beyninden kaynar su dökülür ya öyle oldum :( canın sağolsun ya napiyim olan oldu :)

Öyle dantel,örgü beni bozar ben antin kuntin işeri severim:KK70:
İğne oyası çok havalı bence bende dantel sevmiyorum :// iğne oyası çok uzun sürsede çok asil bence ..

Nasıl anlattım beeee sanki bir spor gibi sanat gibi :D

Üzüyorsun beni ama şok ediyorsun hani insanın beyninden kaynar su dökülür ya öyle oldum :KK43: canın sağolsun ya napiyim olan oldu :)
Belki böyle daha çok seveceğim ne biliyorsun:)

İğne oyası çok havalı bence bende dantel sevmiyorum :// iğne oyası çok uzun sürsede çok asil bence ..

Nasıl anlattım beeee sanki bir spor gibi sanat gibi :KK70:
Daha önce yaptım iğne oyası hatta birkaç tane tepsi örtüsü yaptım ve akıl işte elti,görümce ve anneme hediye götürdüm:70:

Öyle dantel,örgü beni bozar ben antin kuntin işeri severim:KK70:
Kırmızı tabağın altındaki suplayı dün ördüm konşu geldi bunu nerden aldın dedi :) ördüüüm dedim yok artık ne ara dedi yaparım ben dedim :D

Onu biliyorum canım geçen sene anneler gününde bizim sınıfta da yapılmıştı bak şimdi aklıma geldi onu kim yaptı acep :))
Biz her ay kullanıyoruz:)Aylık belgelerimiz var.Kitap kurdu falan :)Her ay farklı tasarım yapıyorum:)Geçen velilerden biri sordu nereye yaptırıyorsunuz:70:

Back