- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.741
Elime dolanan olmasa bende el işi yapıyorum normalde en son ne zaman aldım elime hatırlamıyorumYok ben sıkılıyorum boş duramam:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elime dolanan olmasa bende el işi yapıyorum normalde en son ne zaman aldım elime hatırlamıyorumYok ben sıkılıyorum boş duramam:)
Bende öyle laminasyon yaptırırım en kötü ihtimal renkli çıktı alıp pvc yaptırırım :)Ben onların çıktısını alıp laminasyon yapıyorum sen nasıl yapacaksın:)
Öyle dantel,örgü beni bozar ben antin kuntin işeri severimElime dolanan olmasa bende el işi yapıyorum normalde en son ne zaman aldım elime hatırlamıyorum
O zaman olur:)Bende öyle yapıyorum:)Bende öyle laminasyon yaptırırım en kötü ihtimal renkli çıktı alıp pvc yaptırırım :)
Türkçe konuş nevo benim dildenBen onların çıktısını alıp laminasyon yapıyorum sen nasıl yapacaksın:)
Pvc canım:)Türkçe konuş nevo benim dilden
Üzüyorsun beni ama şok ediyorsun hani insanın beyninden kaynar su dökülür ya öyle oldum canın sağolsun ya napiyim olan oldu :)Seni sinir etmeyi seviyorum:)Hakettin ne yapayım:)
İğne oyası çok havalı bence bende dantel sevmiyorum :// iğne oyası çok uzun sürsede çok asil bence ..Öyle dantel,örgü beni bozar ben antin kuntin işeri severim
Belki böyle daha çok seveceğim ne biliyorsun:)Üzüyorsun beni ama şok ediyorsun hani insanın beyninden kaynar su dökülür ya öyle oldum canın sağolsun ya napiyim olan oldu :)
Üzüyorsun beni ama şok ediyorsun hani insanın beyninden kaynar su dökülür ya öyle oldum canın sağolsun ya napiyim olan oldu :)
Hayırlı geceler canımHayırlı geceler
Hayırlı geceler canımHayırlı geceler
Beni seviyor musun?Belki böyle daha çok seveceğim ne biliyorsun:)
Onu biliyorum canım geçen sene anneler gününde bizim sınıfta da yapılmıştı bak şimdi aklıma geldi onu kim yaptı acep :))Pvc canım:)
Daha önce yaptım iğne oyası hatta birkaç tane tepsi örtüsü yaptım ve akıl işte elti,görümce ve anneme hediye götürdümİğne oyası çok havalı bence bende dantel sevmiyorum :// iğne oyası çok uzun sürsede çok asil bence ..
Nasıl anlattım beeee sanki bir spor gibi sanat gibi
Çok seviyorumBeni seviyor musun?
Kırmızı tabağın altındaki suplayı dün ördüm konşu geldi bunu nerden aldın dedi :) ördüüüm dedim yok artık ne ara dedi yaparım ben dedimÖyle dantel,örgü beni bozar ben antin kuntin işeri severim
Biz her ay kullanıyoruz:)Aylık belgelerimiz var.Kitap kurdu falan :)Her ay farklı tasarım yapıyorum:)Geçen velilerden biri sordu nereye yaptırıyorsunuzOnu biliyorum canım geçen sene anneler gününde bizim sınıfta da yapılmıştı bak şimdi aklıma geldi onu kim yaptı acep :))
Bende seni çok seviyorum, ablam gibiÇok seviyorum