bende var ki
Aynen canım sekilciyizMor renk de güzel olmuş,üzerindeki suplayla uymuş
Çorbadan çok masa örtüsüne ,süslemeye bakar olduk
Sunuma gidiyor çünkü oylarMor renk de güzel olmuş,üzerindeki suplayla uymuş
Çorbadan çok masa örtüsüne ,süslemeye bakar olduk
Bugün değil haftaya benimkiSen yapacaktın
zaten ben moru hiç sevmiyorum neydi kaptanın nicki biri kurabiyeleri haber versin
Bazen öyle olmuyor ama ben sütlaç diye kazanmıştım yoksa enfes sunumlar vardıSunuma gidiyor çünkü oylar
Yarışmacılar aştı artık kendiniSunuma gidiyor çünkü oylar
Çok ayıp ,gerçekten etiketlediler mi,ne ayıpVerdiler zati gelir birazdan
Yaaa birinin eli kaymış kimse artık oÇok ayıp ,gerçekten etiketlediler mi,ne ayıp
Güvecin içinde yanık haliyle çok çekici duruyor namıssız ,kendinden süslü,klasik sütlaç yapsaydın o kadar oy almazdın.Tevafuk diğernde sütlaç yapınca da kesin alır demiştik ama olmadıBazen öyle olmuyor ama ben sütlaç diye kazanmıştım yoksa enfes sunumlar vardı
Ohooo bir hafta beklicez miBugün değil haftaya benimki
Ben baldan aldımGüvecin içinde yanık haliyle çok çekici duruyor namıssız ,kendinden süslü,klasik sütlaç yapsaydın o kadar oy almazdın.Tevafuk diğernde sütlaç yapınca da kesin alır demiştik ama olmadı
Ben diyeyim k çorbası,sen de b çorbası,başkası desin s çorbası,başka biri desin e çorbası ,hepsini de diyen varOhooo bir hafta beklicez miMerak ettim ne yapcan
Evet sık olmasada bazen oluyor öyleBazen öyle olmuyor ama ben sütlaç diye kazanmıştım yoksa enfes sunumlar vardı
Herkes nereden bilecek o kadar katıldığını ki,bildirim gitmese neyseBen baldan aldımyada herkes artık al bari o kadar oldu dedi de ondan aldım
Çok açıklayıcı olduBen diyeyim k çorbası,sen de b çorbası,başkası desin s çorbası,başka biri desin e çorbası ,hepsini de diyen var
Eşim beni daha evvelden tanıyormuş fakat ben onların sayesinde tanıdımKadınların hepsi aynı demek ki.Ben de öyle çıkarken toplamaya gayret ederim ,ya misafirle gelirsek ,ya başımıza birşey gelirse diyeEşlerin tuzu kuru ne zaman biter işin ,hazır değil misin der, ,çocuğu hazırlamak bende,evi toparlamak bende ,çantamı hazırlamak ,eşarbımı yapmak derken bayağı zaman geçiyor ,gerçi hakkını yemeyeyim balkon kapılarını kitliyor
Ha bir de benim gibi pimpiriklik var mı sende de,ütüyü fişten çektim mi acaba,kapıyı kilitledim mi acaba diye şüpheye düşüyor musun?
Sizin evlenmenizde payları var mı veya Onların evlenmesinde sizin payınız?
AynenAnladım canım, o zaman fazla misafir sayılmazlar.ilk gelen mutfağa girecek