Kadınların hepsi aynı demek ki.Ben de öyle çıkarken toplamaya gayret ederim ,ya misafirle gelirsek ,ya başımıza birşey gelirse diyeOlur canım neden olmasın mükemmel değiliz:)Evden çıkmadan mutlaka dikkat ederim:)
Eşim kızar hadi uğraşma:)Ya dışarıda ölürsem derim.Aman öldükten sonra ne dedikleri mühim değil der ama ben bırakmam:)
Sizin evlenmenizde payları var mı veya Onların evlenmesinde sizin payınız?Dediğin gibi canım.
Hanım benim çocukluk arkadaşım, eşi de eşimin çocukluk arkadaşı. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez, çekineceğim insanlar değiller
Gözün aydın canım.Evinize çıkacağınız günün haberini de alırız kısa zamanda inşallahMerhabalar :) bugün bebeğim solunum cihazdan ayrılmış çok şükür doktorların dediğinden daha kısa sürede ayrıldı
Deynep sen kaç yaşındasın yasindaydin?Kadınların hepsi aynı demek ki.Ben de öyle çıkarken toplamaya gayret ederim ,ya misafirle gelirsek ,ya başımıza birşey gelirse diyeEşlerin tuzu kuru ne zaman biter işin ,hazır değil misin der, ,çocuğu hazırlamak bende,evi toparlamak bende ,çantamı hazırlamak ,eşarbımı yapmak derken bayağı zaman geçiyor ,gerçi hakkını yemeyeyim balkon kapılarını kitliyor
Ha bir de benim gibi pimpiriklik var mı sende de,ütüyü fişten çektim mi acaba,kapıyı kilitledim mi acaba diye şüpheye düşüyor musun?
Sizin evlenmenizde payları var mı veya Onların evlenmesinde sizin payınız?
39 yakında 40 olacağımDeynep sen kaç yaşındasın yasindaydin?
Yaşlı değil missin canım kapatma yüzünü sadece aramız da 10 yaş var39 yakında 40 olacağım
İnanır mısın 10 sene önce ben de senin yaşındaydımYaşlı değil missin canım kapatma yüzünü sadece aramız da 10 yaş var
Cidden mi yani ben 10 sene sonra senin yaşında mi olacağımİnanır mısın 10 sene önce ben de senin yaşındaydımZaman geçiyor,yaşlanıyoruz
Anladım canım, o zaman fazla misafir sayılmazlar.Biliyorlar canım, yakın arkadaşlarımız.
Moralleri bozukmuş, eşim çağırmış. Yasmin geldikten sonra geliriz demişler, eşim ona da sürpriz olur demiş, öyle gelmişler
Kullanmayanlar kimler2 tarif haricinde herkes kırmızı örtü kullanmışKendimiz uydurduk kendimiz inandık kırmızı örtüye
Smile de hafiften sermiş ,keramet kırmızıda diyorlar yani
Beyaz tarhana ile şipşi çorbası,Canfeb ile kukrim ,smile de kullanmış sayılmazKullanmayanlar kimler
Açılmıyo kii açılmıyo kiii
Bende açamadımAçılmıyo kii açılmıyo kiii
Ne oliyBeyaz tarhana ile şipşi çorbası,Canfeb ile kukrim ,smile de kullanmış sayılmaz
Ellerine saglık canım, ben koyim çayıBiri çay koysun tuzsuz ruh duymadan kurabiye yiyelimEki Görüntüle 2233062
Bu sefer kırmızının kerameti olmayacak sanırım2 tarif haricinde herkes kırmızı örtü kullanmışKendimiz uydurduk kendimiz inandık kırmızı örtüye
Smile de hafiften sermiş ,keramet kırmızıda diyorlar yani
Ellerine sağlık mis gibi görünüyor ye beni diyorBiri çay koysun tuzsuz ruh duymadan kurabiye yiyelimEki Görüntüle 2233062
Oh maşallah miniğe eve çıkacağınız günler yakındır o zaman Allah sağlık versin herşey düzeliyor zamanlaMerhabalar :) bugün bebeğim solunum cihazdan ayrılmış çok şükür doktorların dediğinden daha kısa sürede ayrıldı