- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.741
Yoooooo alıcam çok az kaldı çokkkkk
Elhamdülillah sen nasılsın ?Nasılsın :))
Şükür bende iyiyim kızı zorla uyuttum oğlanlar arkadaşları ile aşağıda oynayacakmis onlar oynamaya indiler bende bir bakınıyorum birde yemek yapmam lazım onu düşünüyorum ne yapsamElhamdülillah sen nasılsın ?
Ben bugün çorbamı yaptım aslında ama başıma umulmadık bişey geldi yüklemedim.Şükür bende iyiyim kızı zorla uyuttum oğlanlar arkadaşları ile aşağıda oynayacakmis onlar oynamaya indiler bende bir bakınıyorum birde yemek yapmam lazım onu düşünüyorum ne yapsam
Çorba mi yandı ne oldu ki eğer içine sinmiyorsa yeniden yaparsın sağlık olsun :)Ben bugün çorbamı yaptım aslında ama başıma umulmadık bişey geldi yüklemedim.
Hayırlısı herşeyde vardır bir hayır böylesi hayırlı demekki
Yo yanmadı çok güzel oldu komşularla geleneğine uygun kalabalık yedik :)Çorba mi yandı ne oldu ki eğer içine sinmiyorsa yeniden yaparsın sağlık olsun :)
Benim kuzu kol gibi sen çekmeden foto millet yedi götürdü o zamanYo yanmadı çok güzel oldu komşularla geleneğine uygun kalabalık yedik :)
Oldu bişeyler ya nasip değilmiş diyorum :)
Ahahah kirmizinin kerametini dusunerek koymamistim yaYok deynebim kırmızı detaydan bahsediyor, herkeste ucundan kıyısından var kırmızı
Kırmızı falan değil ya şans işi bu tamamen bakalım bu sefer şanslı talihli kimAhahah kirmizinin kerametini dusunerek koymamistim ya
Kismet, hayirlisi olsunKırmızı falan değil ya şans işi bu tamamen bakalım bu sefer şanslı talihli kim
Bugün aklıma geldi de dünya var dedim daha oylamaya ://Kismet, hayirlisi olsun
Evet daha coook var, corbalar gelseydi iyi olurdu.Bugün aklıma geldi de dünya var dedim daha oylamaya ://
Çok şükür canımMerhabalar :) bugün bebeğim solunum cihazdan ayrılmış çok şükür doktorların dediğinden daha kısa sürede ayrıldı
Asansörle aşağı inip tekrar yukarı çıktığımı biliyorum:)Kapıyı,ocağı ve prizleri kontrol ediyorum:)Dışarı çıkınca çantamı,anahtarı,telefonu tekrar tekrar kontrol ediyorum:)Arabanın kapısı kapandı mı el frenini çektim miKadınların hepsi aynı demek ki.Ben de öyle çıkarken toplamaya gayret ederim ,ya misafirle gelirsek ,ya başımıza birşey gelirse diyeEşlerin tuzu kuru ne zaman biter işin ,hazır değil misin der, ,çocuğu hazırlamak bende,evi toparlamak bende ,çantamı hazırlamak ,eşarbımı yapmak derken bayağı zaman geçiyor ,gerçi hakkını yemeyeyim balkon kapılarını kitliyor
Ha bir de benim gibi pimpiriklik var mı sende de,ütüyü fişten çektim mi acaba,kapıyı kilitledim mi acaba diye şüpheye düşüyor musun?
Sizin evlenmenizde payları var mı veya Onların evlenmesinde sizin payınız?
Merhaba gülüm çok şükür Rabbimize çok mutlu oldum İnşaAllah evede en kısa süre içinde gitmek nasip olur :)Merhabalar :) bugün bebeğim solunum cihazdan ayrılmış çok şükür doktorların dediğinden daha kısa sürede ayrıldı
Okul açılsın bir düzene sokayım sonra dedim:)Siz gidin ben geliyorum:)Yok diyetteyim benbu hafta başladım mecbur sözde Nevreste ile başlayacaktık, o daha okulun ilk haftasını bekleyecek sonra
Bende mor yok
Aynen toplamadan hayatta yatmam
Ben kırmızı kullanmayacağımMasa örtüsünü kırmızı sermeyeni dövüyorlarmış
Ben de mavi kullanacağımBen de mavi kullanayım mı,örtüdaş olalım seninle
Gitmiyor boşuna bekleme, kendimden biliyorumOkul açılsın bir düzene sokayım sonra dedim:)Siz gidin ben geliyorum:)
Tatilde 2 kilo aldım o gider mi diye bekliyorum:)