- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
Söylim mii
Pışıııııııkkkk
Tam söyle yazacaktım ki altaki yazıyı gördüm, ben mors
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Söylim mii
Pışıııııııkkkk
Yoksa evlerine çağırıp gazozuna ilaç mı attılarEşim beni daha evvelden tanıyormuş fakat ben onların sayesinde tanıdım
Yoksa evlerine çağırıp gazozuna ilaç mı attılar
Onlar bizden 2 sene sonra evlendiYoksa evlerine çağırıp gazozuna ilaç mı attılar
Yani sen mi arkadaşını eve çağırıp gazozuna ilaç attın ?Onlar bizden 2 sene sonra evlendi
Yok beeyaa benimki kirmizi degil, siyah yesil krem kirmizi turuncu pembe her renk var mubarek2 tarif haricinde herkes kırmızı örtü kullanmışKendimiz uydurduk kendimiz inandık kırmızı örtüye
Smile de hafiften sermiş ,keramet kırmızıda diyorlar yani
Ben bizim kızlardan bahsediyorum, yani onların enerjisi,al artık gibisindenHerkes nereden bilecek o kadar katıldığını ki,bildirim gitmese neyse
1.Yİ ALINCA 2.DE KISA ZAMAN SONRA GELECEK SANIYOR AMA NE GELEN VAR NE GİDEN Yine Caps kardeşi açık bırakmışım
Benimde kullanmadığım bir mavi kaldı bu seferBen de mavi kullanayım mı,örtüdaş olalım seninle
Yok deynebim kırmızı detaydan bahsediyor, herkeste ucundan kıyısından var kırmızıYok beeyaa benimki kirmizi degil, siyah yesil krem kirmizi turuncu pembe her renk var mubarek
O zaman sen attın ilacOnlar bizden 2 sene sonra evlendi
Bizim kafalar aynı bende okuyunca aynı yazdımYani sen mi arkadaşını eve çağırıp gazozuna ilaç attın ?
Ben seni bu defa kesin dövüyorum 1000 ip atlama cezası en geç Pazartesi bitmiş olacak ne bu yahu hergün kaçamak hergün kaçamakBanada çok ısrar etti ye beni ye beni diye kiramadim tuzsuz kovacak beni takımdan az kaldı
Şşşttt sesizce yiyelim @tuzsuz_ruh duymasın ,yerin kulağı vardır aman haa
Eyvah Canfeb kaç benceBen seni bu defa kesin dövüyorum 1000 ip atlama cezası en geç Pazartesi bitmiş olacak ne bu yahu hergün kaçamak hergün kaçamak
Seni de alıcam elime az kaldıEyvah Canfeb kaç bence
Beni almana gerek yok ki hadi bir yarım tavuk ekmek yemiş üzerine de bir kase aşure yemiş olsam neyseSeni de alıcam elime az kaldı
Yoooooo alıcam çok az kaldı çokkkkkBeni almana gerek yok ki hadi bir yarım tavuk ekmek yemiş üzerine de bir kase aşure yemiş olsam neyse
Ama gerek yok yani
Nasılsın :))Hayırlı akşamlar hanımlar..