Banada çok ısrar etti ye beni ye beni diye kiramadim tuzsuz kovacak beni takımdan az kaldıEllerine sağlık mis gibi görünüyor ye beni diyor
Yapayım mı yapayım mi etiket yapayım mi, yapmamam için sakin rüşvet verme, hayır sol cebim de birşey yokBiri çay koysun tuzsuz ruh duymadan kurabiye yiyelimEki Görüntüle 2233062
2 tarif haricinde herkes kırmızı örtü kullanmışKendimiz uydurduk kendimiz inandık kırmızı örtüye
Smile de hafiften sermiş ,keramet kırmızıda diyorlar yani
Banada çok ısrar etti ye beni ye beni diye kiramadim tuzsuz kovacak beni takımdan az kaldı
Bi Kurabiyecik versemYapayım mı yapayım mi etiket yapayım mi, yapmamam için sakin rüşvet verme, hayır sol cebim de birşey yok
Yok diyetteyim benBi Kurabiyecik versem
Bende mor yokBence mor kazanacak
Olur canım neden olmasın mükemmel değiliz:)Evden çıkmadan mutlaka dikkat ederim:)
Eşim kızar hadi uğraşma:)Ya dışarıda ölürsem derim.Aman öldükten sonra ne dedikleri mühim değil der ama ben bırakmam:)
Masa örtüsünü kırmızı sermeyeni dövüyorlarmışNe oliy
Şşşttt sesizce yiyelim @tuzsuz_ruh duymasın ,yerin kulağı vardır aman haaBiri çay koysun tuzsuz ruh duymadan kurabiye yiyelimEki Görüntüle 2233062
Ben de mavi kullanayım mı,örtüdaş olalım seninleBen mavi kullanacağım, aramizda
Bizde böyle büyütüldük
Kullan bakalım hangimizin mavisi önde bitirecekBen de mavi kullanayım mı,örtüdaş olalım seninle
Ben de kızıma ortalığı topla dağınık olmasın diyorum ,misafir mi gelecek diyorBizde böyle büyütüldükelde tıkladığım bulaşıgı kuruma bezine koyardım suyu aksın diye, 5 dk geçmez kaldır kaldır topla oraları böyle görünmesin derdi
Doğruya doğru biz millet ne derciyiz özellikle annemBen de kızıma ortalığı topla dağınık olmasın diyorum ,misafir mi gelecek diyorNe telaş yapıyoruz misafire,gelene
bende var kiYok diyetteyim benbu hafta başladım mecbur sözde Nevreste ile başlayacaktık, o daha okulun ilk haftasını bekleyecek sonra
Bende diyetteyim aramizda kalsın lutfen
Bende mor yok
Mor renk de güzel olmuş,üzerindeki suplayla uymuşbende var ki
Geçmiş olsun canım, sağlıkla büyüsün İnşaAllahMerhabalar :) bugün bebeğim solunum cihazdan ayrılmış çok şükür doktorların dediğinden daha kısa sürede ayrıldı
Ben de yatmadan dağınıklığı toplayıp yatarım:) Sabak kalkıp dağınık görünce geliyorlar bana çünküBizde böyle büyütüldükelde tıkladığım bulaşıgı kuruma bezine koyardım suyu aksın diye, 5 dk geçmez kaldır kaldır topla oraları böyle görünmesin derdi
Sen yapacaktınBir ipucu veren olmadı,bugün çorba yapan var mı acaba?