Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Olur canım neden olmasın mükemmel değiliz:)Evden çıkmadan mutlaka dikkat ederim:)
Eşim kızar hadi uğraşma:)Ya dışarıda ölürsem derim.Aman öldükten sonra ne dedikleri mühim değil der ama ben bırakmam:)
Kadınların hepsi aynı demek ki.Ben de öyle çıkarken toplamaya gayret ederim ,ya misafirle gelirsek ,ya başımıza birşey gelirse diye:skandal:Eşlerin tuzu kuru ne zaman biter işin ,hazır değil misin der, ,çocuğu hazırlamak bende,evi toparlamak bende ,çantamı hazırlamak ,eşarbımı yapmak derken bayağı zaman geçiyor:skandal:,gerçi hakkını yemeyeyim balkon kapılarını kitliyor :KK53:
Ha bir de benim gibi pimpiriklik var mı sende de,ütüyü fişten çektim mi acaba,kapıyı kilitledim mi acaba diye şüpheye düşüyor musun?:skandal:

Dediğin gibi canım.
Hanım benim çocukluk arkadaşım, eşi de eşimin çocukluk arkadaşı. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez, çekineceğim insanlar değiller :KK53:
Sizin evlenmenizde payları var mı veya Onların evlenmesinde sizin payınız?:KK45:

Kadınların hepsi aynı demek ki.Ben de öyle çıkarken toplamaya gayret ederim ,ya misafirle gelirsek ,ya başımıza birşey gelirse diye:skandal:Eşlerin tuzu kuru ne zaman biter işin ,hazır değil misin der, ,çocuğu hazırlamak bende,evi toparlamak bende ,çantamı hazırlamak ,eşarbımı yapmak derken bayağı zaman geçiyor:skandal:,gerçi hakkını yemeyeyim balkon kapılarını kitliyor :KK53:
Ha bir de benim gibi pimpiriklik var mı sende de,ütüyü fişten çektim mi acaba,kapıyı kilitledim mi acaba diye şüpheye düşüyor musun?:skandal:

Sizin evlenmenizde payları var mı veya Onların evlenmesinde sizin payınız?:KK45:
Deynep sen kaç yaşındasın yasindaydin?

Biri çay koysun tuzsuz ruh duymadan kurabiye yiyelim:olamaz:
B612_20190206_152136_048.jpg

X