Burdayim hayatim:)) katiliomusun bu kategoriye?
Eşi evdeymiş ama.Neden rahatsız olurduk ,ev belki müsait olmaz diye.Demek ki samimi arkadaşlar ki yokken gelmişler,eşinin haberi vardır belki.Ben böyle birşeyi normal karşılamazdim bana tuhaf geldi
Kar tatili mi yoksa ?Kar yüzü göremedik doğru düzgün2 gün tatil,erken kalkmamak ne güzel
Nevo getirmiş olamaz yani fırçadan dolayı olmuşturSen şimdi Kazen Konya'lı diye Kazene mi laf söylüyorsun yani
Dün Nevoya fırça attım o yüzden geldi.
Bende rahatsız olurdumEşi evdeymiş ama.Neden rahatsız olurduk ,ev belki müsait olmaz diye.Demek ki samimi arkadaşlar ki yokken gelmişler,eşinin haberi vardır belki.
Kar tatili mi yoksa ?Kar yüzü göremedik doğru düzgün
15 gün erken kalkmamıştırsın ,alıştın tabi geç kalkmaya
Yoksa senin evinde mi dağınık oluyor?Bende rahatsız olurdum
Benim genelde ev müsait olmadığından belki deEşi evdeymiş ama.Neden rahatsız olurduk ,ev belki müsait olmaz diye.Demek ki samimi arkadaşlar ki yokken gelmişler,eşinin haberi vardır belki.
Olur canım neden olmasın mükemmel değiliz:)Evden çıkmadan mutlaka dikkat ederim:)Yoksa senin evinde mi dağınık oluyor?
Teşekkür ederim
Biliyorlar canım, yakın arkadaşlarımız.3 koldan sarılmışlar ne güzelçalıştığını bilmiyorlar mı?
Dediğin gibi canım.Eşi evdeymiş ama.Neden rahatsız olurduk ,ev belki müsait olmaz diye.Demek ki samimi arkadaşlar ki yokken gelmişler,eşinin haberi vardır belki.
İyi hadi bı an önce eve çıkarsınız insMerhabalar :) bugün bebeğim solunum cihazdan ayrılmış çok şükür doktorların dediğinden daha kısa sürede ayrıldı